Dokunmatik telefon alıcam yardımlarınızı esirgemeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7129600

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik telefon alıcam yardımlarınızı esirgemeyin
Şimdi arkadaslar fiyatı 360- tlyi gecmıyecek Virelessli Kamerası iyi olan flashlı hızlı bir telefon arıyorum bildiginiz önermek istediginiz memnun kaldıgınız telefon modelleri varsa lütfen söyleyin garantili birşey istiyorum simdiden tesekkürler

haltie

haltie

Üye
huawei ideos işinizi görür yada t20:good:

MaxiFan

MaxiFan

Üye
Nokiada dokunmatik çok :good:

harun22

harun22

Üye
Huawei ideos x5 ama fiyatı 500 civarında . Daha ucuz flashlı telefon yok sanırım. :islik

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung Star Wifi modelini tavsiye ederim. Wireless zaten var kamerası fena değil 3.2 mp işte. Flash yok ama youtube'a girip video izleyebilirsin artık her sitenin mobil versiyonları var. Bu sayede rahat edersin.
350 tl normalde ama hepsiburada kampanya yapmış:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
nokıa mı istiyon hacı?

PureFood

PureFood

Üye
Nokia X3-02 var fiyatına göre iyi ya da C3 uygun.

harun22

harun22

Üye
x3-02 ve c3 te menü tuşu olmadığı için kullanamadım. Bana gıcık geldi. O telefonları önce eline alıp kullan istersen

7129600

Üye
    Konu Sahibi
valla kararsız kaldım... Marka önemli değl şöyle kamerası iyi çeksin youtubten video izlıyebılecegım bisey olsa iyi olur ögrencıyım ne yapayım 350 zor ayarladık :P

----------Eklendi @ 21:07:20 ---------- Yazıldı @ 20:38:27 ----------

Samsung S5620 Monte mi alsam Samsung S5233W Star Wi - Fi mi alsam :)) star wifi daha güzel görünüyor tavsıye verın arkadaslar haydı yaw

PureFood

PureFood

Üye
S5233W'te flaş var montede yok bence bu bir artı. flaşı küçümseme gece gerçekten işe yarıyor. ve montenin mesaj ekranında tuş takımı çok küçük. S5233W'de ise daha büyük,
ancak monte kapasitif. S5233W ise rezistif(öyle biliyorum yanılıyor olabilirm).

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
S5233W'te flaş var montede yok bence bu bir artı. flaşı küçümseme gece gerçekten işe yarıyor. ve montenin mesaj ekranında tuş takımı çok küçük. S5233W'de ise daha büyük,
ancak monte kapasitif. S5233W ise rezistif(öyle biliyorum yanılıyor olabilirm).
Yanıldığın tek konu S5233W'de flash olmasıdır. O telefonda flash yok ama nedense yuvarlak metal bişey var millet flash sansın diye mi koymuşlar anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Yanıldığın tek konu S5233W'de flash olmasıdır. O telefonda flash yok ama nedense yuvarlak metal bişey var millet flash sansın diye mi koymuşlar anlamadım.

Haa doğru bak valla sınıfta arkadaş kullanıyordu da dikkat etmemişim netten resim bakınca anladım uyarı için sağolasın :good:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hakkaten flash'a benziyor yani o yuvarlak metal kısım.
Konuya dönersek eğer bütçeyi arttırırım diyorsan tabi ki Monte alman lazım. Monte zaten Star'ın üst modeli, kapasitif ekran var, bu bile Monte'yi öne geçirir ki ayrıca Monte'de ikinci kamera ve 3g var. Star'ın tek üstünlüğü sensörlü oyun oynatabiliyor ama java tabanlı telefon olduğu için sensörlü 5-6 tane dandik oyun var o kadar.

PureFood

PureFood

Üye
Hakkaten flash'a benziyor yani o yuvarlak metal kısım.
Konuya dönersek eğer bütçeyi arttırırım diyorsan tabi ki Monte alman lazım. Monte zaten Star'ın üst modeli, kapasitif ekran var, bu bile Monte'yi öne geçirir ki ayrıca Monte'de ikinci kamera ve 3g var. Star'ın tek üstünlüğü sensörlü oyun oynatabiliyor ama java tabanlı telefon olduğu için sensörlü 5-6 tane dandik oyun var o kadar.

O yuvarlak metal kısım ayna kardeş :D

celatx

celatx

Üye
wave 525 ? hem bada deneyimin olur

umut681

umut681

Üye
c5-03 380 liraydı galiba.

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optımus me onerırım kardes.. benım eskı telefon. tasarımı hızı ekran kalitesi ve parlaklıgı,şarj süresi cok ıyı telefonun.. fiyatına gore en iyi smartphone bence.. bakmanı tavsiye ederim..

rain001

rain001

Üye
star ve monte arasında kaldıysan, monteyi öneririm . Dokunmatikliği açısından monte açık ara önde. Mesaj yazması da çok kolay.

kadir5505

Üye
Monte kullanıyorum flası yok ama gece modu iş goruyo flasın da zaten pek bi etkisi olmuo bu arada monteden çok memnunun facedeki videoları bile izliyorum sohpette açık gorunuyorum tavsiye ederim memnun kalırsın

• Beğen
Tepkiler: rain001
Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me p350 al 3mp kamera kapastif ekran 600 mhz hız andorid fiyatı 350 400 arası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt