Dokunmatik Telefon Alıcam. Yardım Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

EmsaLisz

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm :hmmm Kafa karıştı :allalla:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşım corby 2 ile nasıl mesaj yazacaksın küçücük androidli samsung giodan vazgeçtiysen nokia c5-03 al o zaman yalnız söyleyim iyi düşün bak sonradan pişman olma kaçırma androidi :oke:

BlackGalleon48

BlackGalleon48

Üye
Ben olsam nokia almazdım he illa nokia diyosan bekle ama ben galaxy pro yu öneriyorum

buket2

buket2

Üye
samsung alma bence... ben sana lg optimus me yi öneririm. kendimde kullanıyorum android froyo işletim sistemine sahip çok güzel bir smartphone... fiyatıda çok uygun üstelik

Ocean258

Ocean258

Üye
nokıadan uzak dur bı kere yanı symbian yuklu ıse kac )) ısletım sıstemı tercıhın android 2.2 olsun.. dokumatık reaksıyonu duzgun ekran parlaklıgı 700 nıt olan şarjı ıyı gıden tasarım ve performans olarak verdıgın paranın fazlasını almak ıstedıgın bı smartphone arıyorsan en ıyı smartphone lg optımus me bence.. bı bak ona derım fıyat olarkta uygun.. tavsıyem budur sana kardes.

Elektr0

Elektr0

Üye
Merhaba keşke ne kadar bütçen olduğunu söyleseydin ona göre önerirdim sana.Eğer samsung alacaksan 450-550 tl arası paran varsa S8500 Wave 1Ghz'lik bir cihaz tavsiye ederim:oke:Ama çok mesaj çeken biriyim diyorsun bu yüzden dokunmatik seni kesmez,blackbery ya da Nokıa e71 ve üstü modellerini tavsiye ederim:evet:

Eğer samsung alacaksan 450-550 tl arası paran varsa S8500 Wave 1Ghz'lik bir cihaz tavsiye ederim :allalla:.S8500 450-550 TL mi ?

----------Eklendi @ 16:23:13 ---------- Yazıldı @ 16:17:18 ----------

Samsung galaxy Proyu hem dokunmatik + QWERTY klavyesi + android güzel telefon...yada HTC chacha dokunmatik + QWERTY klavyesi + Android ile HTC Sense

fireman87

fireman87

Üye
Çok mesajlaşıyosan neden dokunmatik alıyorsunki ? Mesaj atmayı seviyorsan BB tercih et

technoshark

technoshark

Üye
Tercihen androidli telefonu seçmende fayda var ;) tercihen optimus me olabilir.. :oke:

Elektr0

Elektr0

Üye

ooo monte android li olsaa ah ne tip var bee :ehe:kop::ehe insanı kendisine çekiyor

----------Eklendi @ 16:30:01 ---------- Yazıldı @ 16:25:52 ----------

Gio kapasitif ekran olduğundan mesaj daha kolay olur.

inan gerçekten orjinal mesaj yazılıyor tik erkan klavyesi bile iyi performans sunuyor...Erkan çok iyi telefon zaten android .. + 800Mhz işlemci ... tek eksigi Ledi yok:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: EmsaLisz

EmsaLisz

Üye
    Konu Sahibi
o kadar bütçem yook :( samsung star wifi kullananlar memnun mu ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşta gördüm hiç memnun değildi

• Beğen

EmsaLisz

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm peki samsung corby wifi nası ? ekranı kapasitif mi ?

adem-turk

adem-turk

Üye
:off:arkadaş sakın nokia c5-3 alma bende var görüntüler donuyor ekran gidiyor kendi kapanıyor:

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
star benım arkadastada vardı.. tavsıye etmem kardesm onu..

• Beğen

EmsaLisz

Üye
    Konu Sahibi
tuşlu bişi alsam ne önerirdiniz nokiadan

barlasmlh

barlasmlh

Üye
c5-03 bendede var ama hiç görüntü gitmesi kapanması olmuyor kullanmasını bilirsen ben gayet memnunum istersen al

Üst Alt