Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dokunmatik telefon alıcam önerisi olan söyleyebilir mi...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut4135
Üye
Konu Sahibi
dokunmatik telefon alıcam önerisi olan söyleyebilir mi...
dokunmatik telefon alıcam yakın zamanda aklım çok karışık bn nokia n8 die dsündm ama herkes frklı birsey söylüyor biraz yrdm edersnz gzel bi telefon alcm
kaan7878
Üye
güzel bi soru bana sorarsan alama dokunmatikte oyunoynamak zor ve 2 parmak irden algılayamıyo ama tuşluda 3 tuşa kadar algılar ve dokunmatiklerin hızı ve şarj ömrü tuşluya göre daha az
güzel bi soru bana sorarsan alama dokunmatikte oyunoynamak zor ve 2 parmak irden algılayamıyo ama tuşluda 3 tuşa kadar algılar ve dokunmatiklerin hızı ve şarj ömrü tuşluya göre daha az
İphone'da oyun oynamak ayrı bişey
Ayrıca multitouch olunca iki parmak birden algılıyo.
Bana sorarsan İphone'dan başkası yalan dokunmatikte
umut4135
Üye
Konu Sahibi
nokia yada samsung düsünüorm bn ama ...
TheDarKinq
Üye
samsung wave yada wave 2
umut4135
Üye
Konu Sahibi
saol incelerim peki nokia n8 nasıl bn onu çok sevdim de...
>Pessimistic.
Üye
maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone4-ve-n8-kiyaslamasina-farkli-yonden-bakanlar-436613.html
ben n8 ve i4 kıyaslamasına farklı bakanlardanım istersen konuma gôz atabilirsin ve multi touch n8dede var
bay kıytırık
Üye
n8 den şaşma derim bilgisayar gibi kaan 7878 dedigi gibi sadece oyun düsünüyorsan al ama ben bu telefonu bilgisayar gibi kullanmak istiyorum diyorsan n8 başkaaa yookkkk tavsimdir n8
umut4135
Üye
Konu Sahibi
saolun söledikleriniz için bnde büyük ihtimalle n8 almayı düsünüorm...