dokunmatik telefon <500 TL yardım eder misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
hiç tartışmaya girmiycem.. x5 al pişman olmassın!

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
İdeos X5 al kurtul ya :ehe

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me..! 500 Tl nın altında ekran kalıtesı,hızı ve şarj suresı olarak guzel bı telefon.Tasarımda gayet hos ve kullanıslı. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyunlarda sıkıntı cekmıyorsun google markette hepsı bedava... tavsıye ederım fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırtanesı

futbol123

futbol123

Üye
samsung gio 450tl veya c6-01 550tl

buket2

buket2

Üye
%50 enerji tasarrufu ile şarjı uzun giden, hassas ve parlak dokunmatik ekrana sahip, android froyo işletim sistemli lg optimus me fiyatı 350-400 tl arası

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Lg optimus me..! 500 Tl nın altında ekran kalıtesı,hızı ve şarj suresı olarak guzel bı telefon.Tasarımda gayet hos ve kullanıslı. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyunlarda sıkıntı cekmıyorsun google markette hepsı bedava... tavsıye ederım fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırtanesı

Adam iphone 4 alcam dese gene optimus me yi önericeksin nasıl bişeydir bu her konuya optimus me diyosun madem bu kadar seviyodun niye sattın

asigsasi

asigsasi

Üye
nokia c6 01

nonamex

Üye

thebackkk

Üye
huawei ideos x 5 al timden al ama kesinlikle 569 tl bonusa peşin fiyatına 10 taksit al ve sonra gelip teşekkür edeceksin çok samiimiyim :)

fireman87

fireman87

Üye
Gio'ya girme hiç sarjından çok yakınıyolar, ideos x5'i tavsiye ederim veya p503 :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
valla ıphone kullanmadım hocam 500 tllık telefonun kalıtesı onun kadar ıyımıdır bılmıyorum ama benım bı oncekı telefon lg optımus me onerırım sana ekran kalıtesı parlaklıgı ve dokunmatık reaksıyonu gayet ıyıdı şarj suresıde baya ıyıdı optımus black aldıgım ıcın sattım telefonu.fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bence. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyun konusundada sıkıntı cekmıosun bakmanı tavsıye ederım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt