dokunmatik telefon <500 TL yardım eder misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakyazan

burakyazan

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik telefon <500 TL yardım eder misiniz
Arkadaşlar 500 tl veya altında dokunmatik telefon arıyorum.başkası da sormuş 500 tl ye dokunmatik telefon diye ama konusu çok farklı benden.daha önceden iphone um vardı.iphone un ekran kalitesini bilirsiniz.

iphone a yakın dokunmatik kalitesi olan bir telefon arıyorum.demek istediğim, örneğin nokia 5230 kullanıyor babam, parmak ile çalışmıyor aslında.bastırınca parmağınızı, o zaman işlem yapıyor.ben bastırmalı ekran istemiyorum dokunmatik, iyi parmak okuyan bir telefon istiyorum.telefonla bilgisayar aynı değil, telefon alırken o telefonla tecrübesi olan birilerine sormak lazım bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

nonamex

Üye
Samsung Gio , 560 liraya çıkabilirseniz Huawei Ideos X5(kesin tavsiyem) var. 2'side kapasitif dokunmatiktir, iPhone hesabı..

Nokia C6-01 var 599 liraya ama iPhone'dan sonra kağnı gibi gelir, o yüzden önermiyorum

burakyazan

burakyazan

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio ya yakınım bu durumda :) diğerinin adını duymadım pek

.BlueTR

.BlueTR

Üye
onurgunay35

onurgunay35

Üye

en doğru seçimi yapmışsın eğer marka takıntın varsa ideosu kesinlikle aklından bile geçirme çin malı çünkü.

Arkadaşım samsung ne malı sanıyosun.Sen hiç samsung star ının bataryasının üstündeki yazıya baktınmı ? Bide kesinlikle demişsin kaç kere kullandın sen ideos x5 i ?

qRumPy

Üye
Bende Bataryada Made İn Korea Yazı Telefonda Vietnam Doğru Söylüosun Bazılarında Çin Yazıo Ama Biz Marka Aldığımız ZAMAN İNCELİYORUZ Huawei yi nin anavatanı Çin O yüzden söylüyoruz Yani

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Huawei İdeos x5 al . Nerdeyse 1milyarlık telefonlarla aynı özellikleri taşıyor .
Marka konusunda sıkıntı yapma çünkü kaliteli bir telefon olduğunu herkes söylüyor .

----------Eklendi @ 15:59:28 ---------- Yazıldı @ 15:58:44 ----------

Ama 80 tl ekleyerek Nokia c6-01 alabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bende Bataryada Made İn Korea Yazı Telefonda Vietnam Doğru Söylüosun Bazılarında Çin Yazıo Ama Biz Marka Aldığımız ZAMAN İNCELİYORUZ Huawei yi nin anavatanı Çin O yüzden söylüyoruz Yani

Bende incelemelerim doğrultusunda yazıyorum dostum bi önceki telefonum samsung star dı ondada made in china yazıyordu ondan dedim.Huawei samsungun en büyük fasoncusu zaten.

'Patron

'Patron

Üye
ideos x5 :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
50 tl daha koy ideos x5 al
Bak ömür boyu rahatına

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Arkadaşım samsung ne malı sanıyosun.Sen hiç samsung star ının bataryasının üstündeki yazıya baktınmı ? Bide kesinlikle demişsin kaç kere kullandın sen ideos x5 i ?
baktım :D
marketlerde gördüm menülerde geçiş yaparken donuyo sonra bi angry birdsi zor oynadım :D
açana kadar görevli başıma geldi alcakmısınız diye

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye

marketlerde gördüm menülerde geçiş yaparken donuyo sonra bi angry birdsi zor oynadım :D

:D :d:

eğer 50-60 lira daha ekleyebilirseniz c6-01 öneririm. ;)

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Dalga geçiyo olmalısın bi kaç video izle istersen.Angry birds telefona yüklü olarak gelmiyo zaten bu nasıl bi sallamadır :ehe

----------Eklendi @ 00:52:32 ---------- Yazıldı @ 00:51:56 ----------

Samsung starla karıştırdın sen heralde:kop:Zaten marketlerdede satılmıyo sadece TİM lerde satılıyo kimbilir hangi telefonu aldın eline ideos x5 diye :ehe

61semih

61semih

Üye
ayfon kullanmıssan uygulamada sıkıntı cekmemen ıcın android onerırırm.gıo guzel tercıh olur.ekran kalıtesı ve dokunmatık hassasıyetı en ust duzeyde

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Samsung Gio Suan 500 TL Ben Yeni aldım esime ve cok güzel telefon.. ekran Capacitive Android islemci kibar ve oldukca kullanıslı telefon tavsiye ederim..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Dalga geçiyo olmalısın bi kaç video izle istersen.Angry birds telefona yüklü olarak gelmiyo zaten bu nasıl bi sallamadır :ehe

----------Eklendi @ 00:52:32 ---------- Yazıldı @ 00:51:56 ----------

Samsung starla karıştırdın sen heralde:kop:Zaten marketlerdede satılmıyo sadece TİM lerde satılıyo kimbilir hangi telefonu aldın eline ideos x5 diye :ehe
Gelmediğini bizdebiliyoz sence daha önce yüklemiş olamazlarmı 3 haftadır telefon orda duruyo.
gül gül telefon elinde kalırsa görürsün.ayrıca o kadar slk değiliz 1 yıldır hep bu telefonları araştırıyorum

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Gelmediğini bizdebiliyoz sence daha önce yüklemiş olamazlarmı 3 haftadır telefon orda duruyo.
gül gül telefon elinde kalırsa görürsün.ayrıca o kadar slk değiliz 1 yıldır hep bu telefonları araştırıyorum

Madem bu kadar bilgilisin sende bilirsin telefonun arkasında oyun uygulama açık bırakılırsa bi kaç saniye kasacaktır o telefondada allah bilir arkada bisürü uygulama acık kalmıştıki dediğin gibi kastı.Bende slk değilim elimde kalcak bi telefonu almam rahat ol sen.Oyun açık kaldığında bilgisayar bile kasıyor sonuçta bu telefon.

akondd

akondd

Üye
Huwei ideos x5 al

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy gio.

Biraz daha eklersen huawei x5 ya da c6 01 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt