Dokunmatik sorunu-yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ercnakn

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik sorunu-yardım
İyi akşamlar arkadaşlar, benim c5-03 telefonum var. bazen telefon kafayı yiyor ve tuşlar karışıyor. Alt tuşlar(0,* ve #) fonksiyonunu kaybediyor. Ya basıyorum tepki vermiyorlar ya da farklı bi tuşa basmışim gibi tepki veriyor. Mesela 0 tuşuna bastığımda 5 yazıyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir. Nasıl halledebilirim. Şimdiden tsk ederim. Attığım son iki Cfwde aynı sorunla karşılaştım. Benzer bir durumla karşılaşan var mıdır acaba? Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ayarlardan ekran kalibrasyonunu tekrardan kalibre et, düzelmezse ya son yazılımı tekrar yükle yada hard formating..

yine de düzelmezse dolaptan buz gibi bir soğuk su iç :D Çünkü ekran ölmüştür...

ercnakn

Üye
    Konu Sahibi
10 defa Kalibre de ettim en az bi 10 kere de hard soft format yemiştir lanet olasıca ama aynı sorun devam ediyor bazen düzeliyor şakır şakır çalışıyor bazen kalemin arkasıyla dövüyorum meleti:) tşk ederim cevap için bu arada:) peki garantisi var götürüp bi lumia mumia falan vermezler mi ne de olsa ellerinde kalmamıştır c5:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sanmam, garantisi varsa götür ekranı değiştirsinler...

- - - Eklendi - - -

Yeni cihazı hatalı malda verirler, senin cihaz tamir edilir :D

ercnakn

Üye
    Konu Sahibi
Vallah bu malı zaten yapan hatalı yapmış da neyse:) aynı durumu yaşayan vardır mutlaka ya kaç günde yapıyorlar kullanmak için bi telefon veriyorlar mı acep eğer tamir uzun sürerse:) telefonsuz ne halt edecem acaba ben:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eğer talep edersen telefon verirler, tamir süresi de 10 - 15 günü bulur...

ercnakn

Üye
    Konu Sahibi
İyi o zman çok teşekkür ettim yardımların için:)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
saçma bir çözüm olacağını biliyorum ama ben de gecen haftalar öyle olmuştu kalıbrasyon yapmama rağmen düzelmedi bende ekrandakı jelatıni kaldırınca düzeldi :)

Matthe

Matthe

Üye
Rezistif ekranın sorunlarından birisiydi sanırım bu daha öncede okumuştum C5 ile ilgili bu tür sorunları :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eyvallah...

ercnakn

Üye
    Konu Sahibi
bu ekrana bi de jelatin mi kullanalım allah rızası için zaten yumrukla çalışıyor ilk aldığım gün jelatini attım ben:) şanlıymıssın sen:)