arkadasim nokianin acizligi demissin de nokia zaten mevcut telefonlarinin flash versiyonunu 3.0'dan 3.1'e yukseltti. Eski telefonlara en guncel flash destegini vermiyor olmasi nokia'nin acizligi degil. Yeni telefonlarinda C6/7, E7 ve N8 gibi telefonlar su anda bilgisayar ayarinda flash oynatiyor. N900'da keza oyle. Ortada bir acizlik yok, zamana yenik dusme var senin ve benim telefonumun zamana yenik dusmesi.. Sen simdi playstation 2'nin PES 2011 oynatmasini ve playstation 3 ayarinda oynatmasini isteyen ve sony'e aciz diyen bir kisi gibisin bu noktada.. sakin..
Sonucta artik teknoloji cok hizli bir sekilde kendini yeniliyor.
Iphone'da hic flash yok, ama yere goge sigdirilmiyor, Andoid desen her yeni surumuyle eski surum sahiplerine ben bunu neden aldim ki dedirtecek kadar donanim odakli ve ucuk kacik yenilik yapan bir isletim sistemi...hizina yetismeye para dayanmaz.. kaldi ki hala sybian kadar iyi degil, ne kadar reklam yaparak sybian'a camur atsalarda butun forumlarda sayfa sayfa...
birseylere kizmissin aciz diyorsun ama, nokia'nin bize sadece gps'i ve ovi maps uygulamasini ucretsiz servis etmesi bile aciz sozunu haketmediginin kanitidir kanimca... Ayrica videolari artik oynatmiyorsa da milliyet olsun, hurriyet olsun, butun gazeteleri catir catir bilgisayardaki gibi acan bir browser'i var ve emin ol, nokia 5800 ya da N97 browserini gorup cok agzi acik kalan arkadasim var. CD okuyucun neden DVD yazmiyor diye de kiziyor musun ureticisine...