dokunmatik ekranlı s60 v5 destekli telefonlar için yeni skyfire

Sponsorlu Bağlantılar

emrhbrnr

Üye
bu programı 5230 da kullanamazmıyız

beytullah994

Üye
ya bi türlü indiremedim.siteye giriyorum skyfire 2.0 bi türlü download edemiyorum.bi yardımcı olursanız sevinirim.

berdus

Üye
ya ben siteden indiremedim ovi ye bagliyor o da ulkenizde destekkenmeyen icerik diyor yardim pls...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
skyfire kaldırıldı artık.konu kapansa iyi olacak.

yiğitsaraç

Üye
yaw biri bu son versiyonu atsın sonra hata veriosa prefs dosyasınıda atsın konu kilitlensin türkiyeden inmio o doğru ama başka yöntemlerle iner ama uğraşmaya değmez biri prefs dosyasını atsın çalışan bir dosya olsun lütfen.

gokhan_28

Üye
bunu nasıl indirdiğinizide bi anlatsanız keşke telefondan denedim indirmiyor ztunnelden girdim oviyi indiriyor skyfireyle alakası yok :(

asenna

Üye
ya ben bir türlü indiremiyorum... ' a da grdm ama olmuo.. skyfire 1.5 var onuda tel desteklemiyo.. telm x6

dj-xt

dj-xt

Üye
arkadaşlar skyfire cozumu yok artik turkiyeyi tamamen kapatti prefs dosyasida cozum degil..unutun bu işi..yeni flash lite cikmadan bu sorun cozulmez..nokianin acizligi telefona adam gibi browser koysa kimse ugraşmicak bu işlerle yaa.. 5530 um vak kircam atcam .

efegiray

Üye
arkadaş ben bu siteden indiremedim başka siteden indirip imzaladım ama sora açtıımda progu sorry we regret that as of july 1 2010 skyfire does not provide service in your country dio türkie icin destei kaldırmıs galiba prog buna cözüm bulan warmı :sos:sos

inn

inn

Üye
arkadaşlar ben indiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz

ozggurr

ozggurr

Üye
arkadasim nokianin acizligi demissin de nokia zaten mevcut telefonlarinin flash versiyonunu 3.0'dan 3.1'e yukseltti. Eski telefonlara en guncel flash destegini vermiyor olmasi nokia'nin acizligi degil. Yeni telefonlarinda C6/7, E7 ve N8 gibi telefonlar su anda bilgisayar ayarinda flash oynatiyor. N900'da keza oyle. Ortada bir acizlik yok, zamana yenik dusme var senin ve benim telefonumun zamana yenik dusmesi.. Sen simdi playstation 2'nin PES 2011 oynatmasini ve playstation 3 ayarinda oynatmasini isteyen ve sony'e aciz diyen bir kisi gibisin bu noktada.. sakin..
Sonucta artik teknoloji cok hizli bir sekilde kendini yeniliyor.

Iphone'da hic flash yok, ama yere goge sigdirilmiyor, Andoid desen her yeni surumuyle eski surum sahiplerine ben bunu neden aldim ki dedirtecek kadar donanim odakli ve ucuk kacik yenilik yapan bir isletim sistemi...hizina yetismeye para dayanmaz.. kaldi ki hala sybian kadar iyi degil, ne kadar reklam yaparak sybian'a camur atsalarda butun forumlarda sayfa sayfa...

birseylere kizmissin aciz diyorsun ama, nokia'nin bize sadece gps'i ve ovi maps uygulamasini ucretsiz servis etmesi bile aciz sozunu haketmediginin kanitidir kanimca... Ayrica videolari artik oynatmiyorsa da milliyet olsun, hurriyet olsun, butun gazeteleri catir catir bilgisayardaki gibi acan bir browser'i var ve emin ol, nokia 5800 ya da N97 browserini gorup cok agzi acik kalan arkadasim var. CD okuyucun neden DVD yazmiyor diye de kiziyor musun ureticisine... :D

serkan_fazli_gs

Üye
skyfire nasıl indiricem arkadaşlar 5800 için inmiyor

onuaaaa

Üye
ya birader bn giriyorum nokia ovi izin vermıyor

salman19071907

Üye
kardesim paylasimin icin tsk yanliz ben indiremedim 1,50 yükledim ama acmadi hata verdi siteden yükleme falan yok....yardimci olursan sevinirim

ozrecep

Üye
teşekkürler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bilgi için sağol

SilentOne

SilentOne

Üye
ocak 2011 de çıkıcak diolar

mali2734

Üye
kardsm sana zahmet skyfıre da bulamadım yuklemeyi icerigni anlatablrmsn?

minti19

minti19

Üye
arkadaşım ben indiremedim mümkünse direk indirme linkinide eklermisin?

carli

Üye
slm arkadaslar yeni bir yöntemle skyfireye giriyorum

--------------- Ekleme ---------------

C sistemdeki pref i x plora ile acin icindeki 1.5 olan versionu 2.1 yapin

Üst Alt