Dokunmatik cep telefonu alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sammam

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik cep telefonu alacağım
Beyler anneme bir cep telefonu almayı düşünüyorum.Fiyatı maximum 700 lira olacak.Dokunmatik olmalı ne önerirsiniz yarın almayı planlıyorum

OğuzcanAbi

Üye

500 lira telefon qwerty klavye dokunmatik ekran :oke:

----------Eklendi @ 23:43:10 ---------- Yazıldı @ 23:42:49 ----------

[video=youtube;0sJ3eO63v40]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0sJ3eO63v40[/video]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
marka fark eder mi?

hoss

hoss

Üye
Wave 2 tavsiye ederim

sammam

Üye
    Konu Sahibi
Farka önemli değil arkadasım dediğim kriterde düzgün olsun yeter.
wawe 2'ler ne kadar dostum

fireman87

fireman87

Üye
Sana tasarımı çok şık olan bi telefon öneriyorum, optimus black .:oke: Android 2.2 froyo işletim sistemi var, ağırlığı kalınlığı felan iyi.. Fiyatına sanırım 899 lira promosyon vardı vatanda hafta sonu indirimi.. Nova display özelliği zaten bitiriyor.. Birde xperia x10'u tavsiye ederim fakat görüntülü görüşmeyi yapamazsın onu belirteyim.. He unutmadan optimus black'ye 2mp ön kamera var..

technoblue

technoblue

Üye
wave 2 bada işletim sistemli. 700 lira para verip telefon alacaksan bence android işletim sistemli smartphone almalısın. @dolgona xperia x10 ve optimus black tavsiye etmiş ben bunlara bir de htc desire ekleyebilirim. ama içlerinde en mantıklısı 700 NIT IPS LCD nova display ekran kalitesi ve teknolojisi, wi-fi direct, gkey , 2mp ön kamerası, ağırlık konusunda neredeyse sıfır olan tasarımı ve bu özelliklerine karşın oldukça uygun fiyatı ile piyasadaki en iyi smartphone'lar dan biri optimus black tercihi olacaktır.

Ocean258

Ocean258

Üye
500 TL cıvarlarında lg Optimus ME tavsıye ederım sana.. fiyat,tasarım,hız,şarj ve ekranın dokunmatık reaksiyonları konusunda hıc sıkıntı yaratmayan bı telefon.. kırmızı modelıde uygun olabılır.. bı bak derım.. Sımdıden gule gule kullansın her ne olacaksa telefonu ..

• Beğen
Tepkiler: sammam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...