Dokunmadan Hissediyor

Sponsorlu Bağlantılar

sniper1x

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmadan Hissediyor
Telefonum C6-01 Bazen ekrana temas etmeden algılıyor.Bunun sebebi ne olabilir?Sıcaklık vs olabilir mi? Sürekli Bu şekilde kullanacağım program vs var mı?

codern

codern

Üye
o bnde de oluyor ekran bugulaniyor nefesinle bile hissettirebiiliyorsun tek yapman ekrani silmek temizlemek :)

sniper1x

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çöZmek istemiyorum kullanmak istiyorum:D

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Sürekli aynı yere mi bassın istiyorsun yani? :D
Dokunmatik kalemi al, kırtasiyelerde 2-3 lira falandır. Onu ekrana koy dursun öyle :ehe

sniper1x

Üye
    Konu Sahibi
olur mu öyle:) hatırladığım kadarıyla farklı yerlere de basıodu:)

codern

codern

Üye
bugun sarji usbden sarja taktim yarim saat sonra geldim cikardim sarj dolmamis hic ama kabloyu cikardiktan sonra sarj hala doluyordu 10 dk doldu en son teli kapattim oyle duzeldi biri bunu aciklar mi

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
bugun sarji usbden sarja taktim yarim saat sonra geldim cikardim sarj dolmamis hic ama kabloyu cikardiktan sonra sarj hala doluyordu 10 dk doldu en son teli kapattim oyle duzeldi biri bunu aciklar mi
usb girişin oksitlenmiş olabilir veya tozlanmışta olabilir. Benim eski c6-01 de sürekli usb bağlandı, usb çıkarıldı diyip duruyordu durduk yere.

sniper1x

Üye
    Konu Sahibi
yanlış bilgilendirmek olmasın. Goldan usb kablo almıştım bikeresinde taptaze gıpgıcır korumalı filan. gel gör kibende senle aynı sorunu yaşadım. Kablo tam yerine oturmuyodu. Usb kablonu değiştirmeni öneririm.para vermeden önce bir arkadışından ödünç al.sorunun kabloda olup olmadığını tespit et

codern

codern

Üye
kabloda sikinti war yada usb giris yerinde de cozemedim hep ayni sonuc tum kablolarda

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
C6-01 dokunmatik olarak çok güzel. Ancak hafif yağmur çiselese mesaj yazmak işkence oluyor :)

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
C6-01 dokunmatik olarak çok güzel. Ancak hafif yağmur çiselese mesaj yazmak işkence oluyor :)
Aynen, dokunmatik kitlenip kalıyor. Aynı zamanda tuşları kitleyip ekranı silmeden de gelmiyor. Bende e6 var. Klavyesi olmasına karşın aynı sorunu bende yaşıyorum. Dokunmatik takılınca tuşlar işlevini yitiyor.

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Telefonu ilk aldığımda bende aynı sorunu yaşıyordum. Telefonu cebime koyunca kilitli olsa bile birilerini arıyordu :D Ama kullanıldıkça hassasiyetini kaybediyor zaten.

Üst Alt