doctorrr
Üye
Bik bik etme, vir vir yeme!

haklı olabilirsin abi kullandığım mahlalar hitap şeklim çok cıvık baştada dediğim gibi patavatsız dengesizin tekiyim sana hak veriyorumyalnız şu sıralar yediğim darbeler beni kendime getirmeye yetti çocukça derken ergence davranışlardan bahsediyorsan tabi evet olabilir.
![]()
muhtemelen yaşının verdiği şeylerden bu şekilde davranıyor olabilirsin,belki bende senin yaşlarında öyleydim olabilir sadece gördüğümü söyledim boşver akışına bırak herşey zamanında güzeldir 
patavatsız olduğumu başta ben belirttim
dengesiz yada patavatsızsın gibi bir söylemde bulunmadım abimmuhtemelen yaşının verdiği şeylerden bu şekilde davranıyor olabilirsin,belki bende senin yaşlarında öyleydim olabilir sadece gördüğümü söyledim boşver akışına bırak herşey zamanında güzeldir
![]()
yaşımın verdiği bişey olabilir evet kimi samimi buluyor kimi tersliyor kimide senin gibi sırtımı okşuyor
en azından zaa lı xD li giriş çıkışlarım yok
ama bundan sonra söylemlerim daha ciddi olacak abi
yediğimiz darbeler fenaaa...
patavatsız olduğumu başta ben belirttimyaşımın verdiği bişey olabilir evet kimi samimi buluyor kimi tersliyor kimide senin gibi sırtımı okşuyor
en azından zaa lı xD li giriş çıkışlarım yok
ama bundan sonra söylemlerim daha ciddi olacak abi
yediğimiz darbeler fenaaa...
"Aaa liseli ergen" diyende var gelip böyle sırtımızı okşayanlarda var . Tohturum haklı 
abimsinYa sen var ya sen tam kafa adamsın.![]()

gardaşımsın...
abimsin![]()

biraz sert çıkıyorum ama bıktım artık bu konulardan hep aynı terane...İlluminati konuşanlara gıcık olan birisi diye algıladım![]()

gardaşımsın...![]()

eyvallah sağol abiForumun doktoru . Neseli bir kardeşimiz . Maşallah .![]()