Doktor sizce nasıl birisi?

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
:sirit:

greenmile

greenmile

Üye
bak ben açıkca konuşan birisiyim darılmayacağını umaraktan hazır fırsat bulmuşken bir iki eleştiri de yapacağım :D

öncelikle fazlaca çocukca bazı davranışlar sergiliyorsun yani bazen bu fazla kaçıyor gibi onun haricinde sevdiğim kardeşlerimden birisisin :)

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
haklı olabilirsin abi kullandığım mahlalar hitap şeklim çok cıvık baştada dediğim gibi patavatsız dengesizin tekiyim sana hak veriyorum :anlas: yalnız şu sıralar yediğim darbeler beni kendime getirmeye yetti çocukça derken ergence davranışlardan bahsediyorsan tabi evet olabilir. :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile

Software95

Daha yeni yeni tanımaya başladığım birisi.Hemen hemen her konu hakkında bir fikri olan iyi birisine benziyor :tebessüm:

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
haklı olabilirsin abi kullandığım mahlalar hitap şeklim çok cıvık baştada dediğim gibi patavatsız dengesizin tekiyim sana hak veriyorum :anlas: yalnız şu sıralar yediğim darbeler beni kendime getirmeye yetti çocukça derken ergence davranışlardan bahsediyorsan tabi evet olabilir. :D

dengesiz yada patavatsızsın gibi bir söylemde bulunmadım abim :D muhtemelen yaşının verdiği şeylerden bu şekilde davranıyor olabilirsin,belki bende senin yaşlarında öyleydim olabilir sadece gördüğümü söyledim boşver akışına bırak herşey zamanında güzeldir :D

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

dengesiz yada patavatsızsın gibi bir söylemde bulunmadım abim :D muhtemelen yaşının verdiği şeylerden bu şekilde davranıyor olabilirsin,belki bende senin yaşlarında öyleydim olabilir sadece gördüğümü söyledim boşver akışına bırak herşey zamanında güzeldir :D
patavatsız olduğumu başta ben belirttim :) yaşımın verdiği bişey olabilir evet kimi samimi buluyor kimi tersliyor kimide senin gibi sırtımı okşuyor :D en azından zaa lı xD li giriş çıkışlarım yok :D ama bundan sonra söylemlerim daha ciddi olacak abi :) yediğimiz darbeler fenaaa...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye

patavatsız olduğumu başta ben belirttim :) yaşımın verdiği bişey olabilir evet kimi samimi buluyor kimi tersliyor kimide senin gibi sırtımı okşuyor :D en azından zaa lı xD li giriş çıkışlarım yok :D ama bundan sonra söylemlerim daha ciddi olacak abi :) yediğimiz darbeler fenaaa...

bu konuda %100 katılıyorum :oke: "Aaa liseli ergen" diyende var gelip böyle sırtımızı okşayanlarda var . Tohturum haklı :)

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Ardına bakma doktoor, kader almaya geldi seni senden, bunu birdaha sorma doktoor...

codblackops2

codblackops2

Üye
aşırı heyecanlı(:ehe),mesajlarından gördüğüm kadarıyla hayatı ti'ye alan eğlenceli bir kişilik :op:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya sen var ya sen tam kafa adamsın. :op:

• Beğen
paradox07

paradox07

Üye
İlluminati konuşanlara gıcık olan birisi diye algıladım :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Forumun doktoru . Neseli bir kardeşimiz . Maşallah .:)

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
herkesin yorumuna cevap var benimkine yok :zzz:

• Beğen