insanı yönün de kötü herhangi bişey görmedim. Saygısızlık gibi bişey de görmedim Sende kısacası seviyorum la seni 
]
Sana ne desem ki kardeşlerin kardeşi "Gerçek Kardeş" sana denir be kardeşim benim
Seni nasıl anlatacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum. Senin de dediğin gibi franzlist ile tartışmamızın arasına girip yatıştırmaya çalışan elinden geleni yapsada bir türlü bizi durduramayan gececilerde sohbeti ilertlettiğim iyi ki tanımışım dediğim şu ana kadar kimseye saygısızlık yaptığını görmediğim her türlü yanında olabileceğim haklı da olsa haksız da olsa arkasında duracağım nadir insanlardan biri ondan ne gelirse bana kabulüm o bi tane 
Doktor bu ne ?Sana ne desem ki kardeşlerin kardeşi "Gerçek Kardeş" sana denir be kardeşim benim
Seni nasıl anlatacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum. Senin de dediğin gibi franzlist ile tartışmamızın arasına girip yatıştırmaya çalışan elinden geleni yapsada bir türlü bizi durduramayan gececilerde sohbeti ilertlettiğim iyi ki tanımışım dediğim şu ana kadar kimseye saygısızlık yaptığını görmediğim her türlü yanında olabileceğim haklı da olsa haksız da olsa arkasında duracağım nadir insanlardan biri ondan ne gelirse bana kabulüm o bi tane
![]()
eyvallah abi 
• ShéqiL : √
• qaLité : √
• éstétiq : √
• duRush : √
...• Zérafét : √
• Létafét : √
• Uyum : √
• HéRbishi : √
Test EdiLdi, 0nayLandı √ 10№
KusuRsuz
qarisma 0ranı...
██████████ 95%
qZéLLiq 0ranı...
███████████ 96%
Cix 0ranı...
████████████ 98% []
Sempatyy 0ranı...
█████████████ 99%
T0pLam s0nuç...
██████████████ 100%
NAZAR DUASI
ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢِِ ﻭَﻭَﺻَّﻴْﻨَﺎ
ﺍﻟْﺈِﻧﺴَﺎﻥَ ﺑِﻮَﺍﻟِﺪَﻳْﻪِ ﺣُﺴْﻨﺎ"
MAŞALLAH qrdşm yakı0n hanyy
(, ..!
bu Ne lasen bakma yavizeYavuzbu Ne la

• ShéqiL : √
• qaLité : √
• éstétiq : √
• duRush : √
...• Zérafét : √
• Létafét : √
• Uyum : √
• HéRbishi : √
Test EdiLdi, 0nayLandı √ 10№
KusuRsuz
qarisma 0ranı...
██████████ 95%
qZéLLiq 0ranı...
███████████ 96%
Cix 0ranı...
████████████ 98% []
Sempatyy 0ranı...
█████████████ 99%
T0pLam s0nuç...
██████████████ 100%
NAZAR DUASI
ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢِِ ﻭَﻭَﺻَّﻴْﻨَﺎ
ﺍﻟْﺈِﻧﺴَﺎﻥَ ﺑِﻮَﺍﻟِﺪَﻳْﻪِ ﺣُﺴْﻨﺎ"
MAŞALLAH qrdşm yakı0n hanyy
(, ..!

sen bakma yavize![]()
nedir bunun sırrı?estağfurullah abi bizim neyimizi gördünYahu düşünüyorum da 4 yıl önceki (sizin yaşlar) kendimi ben siz kadar zeki değildim ha şu anda bile kendimi sizle boy ölçüşecek seviyede görmüyorumnedir bunun sırrı?

#MecnununYolu
nazar duası olarak verilen yazı bi ayet ve manası şu: insana anne babasına iyilik etmesini tavsiye ettik.
Neyse:
Yunus diyim, o kadar samimi, içten, cana yakın ki, o ka işte
Son olarak L&M diyorum ve susuyorum

Onun dışında, araştırmacı bi kişiliğe sahiptir. Çok okur, az gezer. Biraz asosyaldir ama bu onun suçu değil, sistem dayatmasıdır 

statüko öyle istiyorÇok sevdiğim bir kardeşimdir kendisi. Akıllı, eğlenceli ve olgundur. Ergenliğin ne demek olduğunu, nasıl bişey olduğunu bilmiyorum dese inanırımOnun dışında, araştırmacı bi kişiliğe sahiptir. Çok okur, az gezer. Biraz asosyaldir ama bu onun suçu değil, sistem dayatmasıdır
İyi ki varsın güzel kardeşim![]()
eyvallah abi 
eyvallah abigüler yüzlü,her zaman neşeli,matrak ve son derece sıcak kanlı cana yakın bir kardeşim.. Çok iyiliğini gördüm bu forumda kimseye ne bir kırıcı sözüne ne bir tartışmana şahit olmadım,neşemize neşe katıyorsun kardeşim çizginden şaşmaburada da her zaman bir abin olduğunu unutma.