Doğum LeKesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Doğum LeKesi..
John M. Lean´ın büyükannesi hastaydı, karısı ise doğum yapmak üzereydi. Büyükannenin sağ dirseğinin hemen üzerinde bir gümüş dolar büyüklüğünde özel bir leke vardı ve ortasında kartala benzer bir iz görülebiliyordu, ölümünden bir iki gün önce, aileye dert yanarak, yeterince mutlu olamadığını ve edemediğini, yeni bir fırsat için tekrar doğmak istediğini söylüyordu, Reenkarnasyona inancı tamdı ve bunu her fırsatta vurguluyordu. Hamile olan ve doğum arifesinde bulunan Bayan Lean ise, yaşlı kadına üzülmemesini söylüyor ve doğacak bebeğe onun adını vereceğine söz veriyordu. Bir hafta sonra büyükanne öldü ve iki gün sonra da Bayan Lean bir kız çocuğu doğurdu, bebeği gören aile dehşet içindeydi, çünkü büyükannenin dirseğinin üzerinde lekenin tıpatıp aynısı bebekte de vardı ve aynı yerdeydi. Doktor bir açıklama getiremedi ve doğum lekesi diyerek geçiştirdi; Büyükanne yeniden doğmuştu ve bu kez Lean ailesinin en küçük üyesi olarak yaşama devam edecekti.

pek inanamadım ama ßir okuyun istedim

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55

TheMadness

TheMadness

Üye
inanmıyorum, saçma ve rastlantı olmuş

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yaani.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bi yani de benden; yanii...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hamile bi kadın aşerip aşerdigi şeye dayanamayıp çalarsa yedikten sonra ilk nereye dokunursa orda iz kalırmıs dogru mu bu :korktum:

KayraBey

KayraBey

Üye
Bir kıssa yazayım konu ile alakalı....Hatırladığım kadarıyla...

Zamanında bir Allah dostu evlenmeye karar vermiş ve kısa sürede evlenip çocuk sahibi olmuş.Birgün komşusu mübareğin yanına gelmiş:

--- Efendi senin çocuğundan şikayetçiyim demiş.
--- Hayırdır komşu? Sorun nedir? demiş mübarek.
--- Senin çocuk bahçeme giriyor.Ağaçlardaki yemişlere demir çubuk(çivi vs) batırıyor ve kaçıyor demiş.

Mübarek bu durumdan utanmış ve konu ile ilgileneceğini söylemiş.Akşam eve gidince durumu hanımına anlatmış:

--- Biz nerde hata yaptık ki bu çocuk böyle yapıyor? Haram yemedik, içmedik.Sence bu nedendir hanım?
--- Efendi... Ben birgün hamile iken canım yemiş(portakal,elma vs.) çekti.Komşunun bahçesinde vardı.İstemeye çekindim.Bir iğne aldım elime ve yemişe batırdım.Sonra yemişten çıkarıp ağzıma soktum.Ne kadar tadı geldiyse işte o kadar ile nefsimi köreltmiştim.Belki bu yüzden olabilir.

Mübarek hemen komşusuna gider ve durumu anlatır.Ondan eşinin bu davranışından ötürü helallik ister ve alır.O günden sonra çocuğu bir daha hiç kimsenin malına zarar vermez.

Bu kıssayı hocamdan dinlemiştim.+/- yazmaya çalıştım.Sonuç olarak hamile kadının canı birşey çekiyorsa almak iyidir.Kadın bu can çekintisi ile kötü birşey (harama bulaşma gibi) yapabilir ve buda çocuğa sirayet edebilir.

Gelelim konuda ki yazıya.Kesinlikle uydurma.Reenkarnasyon diye birşey yoktur.Kişi öldükten sonra tekrar başka beden ile dünyaya geri dönemez.Kimsenin 2nci bir şansı olamaz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bebeklerdeki dogum izleri niye oluyo ki acaba.
Bi kız arkadasımda çilek vardı göbeginde gösterip dururdu.Annesi aşermis yiyememis mi o gün nolmussa mevsimi degil diye heralde izi kalmıs bunda
:ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Allah'tan göbekte yani.İsal olup zor yetişseydi tuvalete ne olacaktı düşünmek bile istemiyorum :kop2:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Adilx05

Adilx05

Üye
Reenkarnasyona İnanmıyorum Banada İnandırıcı Gelmedi :oke:

MuhammedAliAKB

Üye
çok saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt