Doğum Günü Hediye Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Spoiler işte öyleyse :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
ne gerek var birlikte guzel bigun gecirin gezin tozun eglenin
en guzel hediye budur

:) evet ama hediyeleşmekde güzeldir. Bence Adem abi sen şöyle birşey yap: benimle sinemaya gelmen en güzel hediye gibi. Yada dur o alsın yahu. Öyle daha anlamlı olur.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ben anlamam arkadaş. 200 TL'nin altındaki hediyeyi kabul etmiyorum bundan sonra :lac:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Emo bileklikleri :ehe bilekten dirseğe kadar :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Olabilir. Bak bunu tuttum :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bence hiç bişey yapmasın hatta unutsun sana en güzel süpriz bu olur :coold:

Penelope

Penelope

Üye
Arkadaslar önerilerinizi dikkatlice okudum. Herkese teşekkür ederim. Ona zaten bugüne kadar saat , parfüm , gömlek , kazak , bakım ürünleri vs. vs. aldım. Hatta elimle kendisine birşeylerde yaptım. Önemli olan birlikte olmak. Odysseus hiç merak etmesin.:eller: Kendisine çok güzel bir hediye vereceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. :oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Şekil-A'da anlaşılacağı üzere gıcıklık yapıyor. Mayıs'a birşey kalmadı. Görüşürüz :lac:

haltie

haltie

Üye
bence anıtkabire gidin

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yanlış anlama olmasın ama ben de fikrimi söylemek isterim...ben böyle şeyleri sevmiyorum...sen bana ne aldın ben sana ne aliym benden ne istersin vs.. die konuşulmasından yana değilim...formalite gibi bişey oluyo...ticari alışveriş gibi..bakkala giderken hayatım bişi lazım mı der gibi..

evet nasılsa hediye alınacak ve bu bilinen beklenen bişi olcak ama bazı şeyler bilindiği halde susulmasından yanayım ben...bırakın herşey o güne kalsın o an yaşansın...önceden bilinen bişeyin anlamı kalmaz ki...bi insanın aldığı hediye ztn bi nevi kendini yansıtan bişeydir..önemli olan hediyeleşirken paylaşılan duygudur...elime uzatılan bi buket çiçekle gözümün içine bakılarak verilen bi buket çiçeğin büyük bi farkı vardır..bilmem anlatabildim mi... =))

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Şaka zaten Yasminoz şaka

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ya fikrimi söyledim allaa allaa... :ehe hemde ne çabuk okudun da yazdın maşallah... :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı okuma tekniklerini iyi bilirim :pro:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:) :) :) :)

haltie

haltie

Üye