dogudaki kacak telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Geçen adamın teki benim telefonuma şöyle bir mesaj atmış;
Sabri abi ben sınırı geçtim.İstersen iphone telefon 100 TL,Laptop 150 TL.İstersen mesaj at..
bu mesajı okuduktan sonraki halim = :blink:

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Bilgisayarına itunes yükle usb kablo ile bağla eyer program görmüyorsa,sahtedir. İmei kopyalama işide sakat aldığın kişi 3310un imeisini yüklerse,internet ayarların yapılmaz opt. Tabanlı.

isimsiz_01027

isimsiz_01027

Üye
gaziantep e gel kaçak telefon satmayan telefoncu yok
gaziantepte her şeyin kaçaği ve sahtesi var elektronik temizlik ürünleri yiyecek herşey

gaziantepten

mö0545

Üye
ahahaha :D:D çok güldüm bu yoruma ya. ne kadar bilinçsizce yazılmış bir yorum.
hayır arkadaşım kaçak demek orjinalini suriye gibi türkiye parasının kıymetli olan bir ülkeden bu malı ihraç etmek demektir. sözlük dağarcığına hay senin :)

250 TLye iphone 3GS gelir. istersen 300 TLye acerın en üst sınıf laptoplarındanda getirebilirsin. ben bizzat kaçakçıların merkezi gaziantepte yaşadığım için durumu daha iyi biliorum. IMEI kodunu heryerde kırdırabiliyorsun sorun değil. bence al bi tane iphonedan. hiç sorun yaşamazsın. tabi sorun yaşamazsın derken aslında bu teknoloji şans işi. git KVKdan al telefon fabrikasyon hatalıysa buda senin şansına. :)
umarım herhangi bir üretim fabrikasyon hatalı bir cihaz alınmış olmasın çünkü garantisi yok bu ceplerin.

arkadaş bu antepte hangi adreste satarlar ben anteplimyim?

MrExpert

MrExpert

Üye
Çin malı mı? Kaçak deyince insanın aklına orjinal ama kaçak olduğu için ucuz olduğu geliyo ama bilmiyorum ben de ama arkadaşın kendi blackberry telefonunu gördüm hiç çin malına benzemiyodu nasıl anlayabilirim mesela çin malı olduğunu blackberry için

Çin mali blackbery ler orjinale cok benzer bilmeyenler anlamaz zaten disinida benzetiyorlar yazilim zaten birebir kopyasi yapilmis oyuzden blackberry nin çakmasini anlamak zordur yani senin için dahada zordur...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kuzum kaçak telefon alırsan başına bela almış olursun aynı zamanda..Sen en iyisi doğru yollardan düzgün bir telefon al :tebessüm:

bugrafatih92

Üye
CasuS_87

CasuS_87

Üye
hayır gelmez :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
sınırda evine ekmek götürmek için o kışın ortasında 34 insan öldürüldü herkes ne işleri vardı orda dedi işte size bu kaçak telleri getirenler onlardı ama siz onları öldürdün üz size tel yok

Evet ne kadar masum olduklarını tabutlarina serilen caput parçaları ile gördük
Ayrıca biz vergi öderken onların kaçak ürünlerinin parasının nereye gittiği gayet belli oluyor..

Ne kaçak sigara nede kaçak telefon nede başka kaçak ürün almam arkadaşlarıma da aldirtmam.

Bu yorumum için bana saldırmaya meyilli olan varsa bana uzak kalsın....

besim.farhan

besim.farhan

Üye
250 ise çalıntidir ama mesele iphone 5e 1000 tl diyorsa bu kacaktir.

- - - Eklendi - - -

Evet ne kadar masum olduklarını tabutlarina serilen caput parçaları ile gördük
Ayrıca biz vergi öderken onların kaçak ürünlerinin parasının nereye gittiği gayet belli oluyor..

Ne kaçak sigara nede kaçak telefon nede başka kaçak ürün almam arkadaşlarıma da aldirtmam.

Bu yorumum için bana saldırmaya meyilli olan varsa bana uzak kalsın....

o zaman sakin ol yazmayalim.

kcsoft

kcsoft

Üye
Kardeşim ben vandayım öyle bişi duymadım kesin spottur. o fiyata sana anca galaxy mini getirir orjinal spot oda..

Takipçi Satın Al

Üst Alt