Evet mümkün hatta çok daha ucuzada getirttirebilir çalıntı değil çin malı kaçak telefonlar onlar daha kısa söylemek gerekirse 250 tl ye çöp satın almış oluyon

çok güldüm bu yoruma ya. ne kadar bilinçsizce yazılmış bir yorum. 

aynen katılıyorum bnmde bi arkadaşım 350 liraya samsung wawe getirtmiş sanada getirtiyim die orjinal bildiğimiz wawe ama insanın aklına imei olayı takılıyor işte istediğin kadar yeni imei attır illaki akalıyolar ama tanıdığım biri gelicek almanyadan gelirgelmez böle bir tel alıp pasaportuna işleticemahahahaçok güldüm bu yoruma ya. ne kadar bilinçsizce yazılmış bir yorum.
hayır arkadaşım kaçak demek orjinalini suriye gibi türkiye parasının kıymetli olan bir ülkeden bu malı ihraç etmek demektir. sözlük dağarcığına hay senin
250 TLye iphone 3GS gelir. istersen 300 TLye acerın en üst sınıf laptoplarındanda getirebilirsin. ben bizzat kaçakçıların merkezi gaziantepte yaşadığım için durumu daha iyi biliorum. IMEI kodunu heryerde kırdırabiliyorsun sorun değil. bence al bi tane iphonedan. hiç sorun yaşamazsın. tabi sorun yaşamazsın derken aslında bu teknoloji şans işi. git KVKdan al telefon fabrikasyon hatalıysa buda senin şansına.
umarım herhangi bir üretim fabrikasyon hatalı bir cihaz alınmış olmasın çünkü garantisi yok bu ceplerin.
peki orjinal olduğunu anlamak için apple logosunu görmek yeterli mi

sınırda evine ekmek götürmek için o kışın ortasında 34 insan öldürüldü herkes ne işleri vardı orda dedi işte size bu kaçak telleri getirenler onlardı ama siz onları öldürdün üz size tel yok
Sen ne diyorsun ya, ortamı siyasi muhabbete sokmaya çalışma.Birincisi onlar telefon değil mazot kaçırıyordu, ikincisi biz devlete kamyon yüküyle vergi öderken onlar bizim sırtımızdan parazit gibi geçiniyor.Evine ekmek götürüyormuş..İyi o zman bizde evimize ekmek götürmek için hırsızlık yapalım kul hakkı yiyelim.Konuyu saçma sapan bi yere getirme.
Yönetici arkadaşlardan, olayı siyasi boyutlara getirmeye çalışan bu arkadaşla ilgili gerekeni yapmasını rica ediyorum.