dogudaki kacak telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

farcon

Üye
    Konu Sahibi
dogudaki kacak telefonlar
merhaba,

benim bi arkadasim dogudan sana 250 liraya iphone getiririm dedi. kendinde de blackberry var. peki bu fiyata iphone mumkun mu? mumkunse bunlar kacak mi calinti mi? nasil oluyo da 250 tl oluyo?

DarylDixon

DarylDixon

Üye
Evet mümkün hatta çok daha ucuzada getirttirebilir çalıntı değil çin malı kaçak telefonlar onlar daha kısa söylemek gerekirse 250 tl ye çöp satın almış oluyon

farcon

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı mı? Kaçak deyince insanın aklına orjinal ama kaçak olduğu için ucuz olduğu geliyo ama bilmiyorum ben de ama arkadaşın kendi blackberry telefonunu gördüm hiç çin malına benzemiyodu nasıl anlayabilirim mesela çin malı olduğunu blackberry için

mirkan35

mirkan35

Üye
Arkadaşım ilk oLarak hiçbir çin malı teLefonun türkçesi hiç iyi değil. 2. oLarak Çin maLı teLefonun eksikLikleri vardır. Wi-fi,Gps yani navigasyon gibi eğer orjinalde bu özellikler varsa çinde bunların tamamı yoktur.Ayrıca dokunmatik olanların touch ekranı o kadar hassas değildir inşallah yardımcı olmuşumdur... :)

farcon

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim yalnız arkadaşın telefonu için konuşçak olursam onun telefonunda sadece ıngilizce ve farsça varmış ki bende gördüm ingilizceydi telefon hatta arkadaşin bu dillerle alakası olmadığından kullanmayı öğrenmek için baya bi deneme yanılma yöntemini kullandım dedi yani bu telefon orjinal değil midir? Isterseniz ili de soleyim, VAN

GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
dogudaki kaçak telefonların ustundekı sımgeler arapça veya farsça olması çok yüksek hemde kullanışsız pek tavsiye etmıyorum ben

silver021

silver021

Üye
Evet mümkün hatta çok daha ucuzada getirttirebilir çalıntı değil çin malı kaçak telefonlar onlar daha kısa söylemek gerekirse 250 tl ye çöp satın almış oluyon

ahahaha :D:D çok güldüm bu yoruma ya. ne kadar bilinçsizce yazılmış bir yorum.
hayır arkadaşım kaçak demek orjinalini suriye gibi türkiye parasının kıymetli olan bir ülkeden bu malı ihraç etmek demektir. sözlük dağarcığına hay senin :)

250 TLye iphone 3GS gelir. istersen 300 TLye acerın en üst sınıf laptoplarındanda getirebilirsin. ben bizzat kaçakçıların merkezi gaziantepte yaşadığım için durumu daha iyi biliorum. IMEI kodunu heryerde kırdırabiliyorsun sorun değil. bence al bi tane iphonedan. hiç sorun yaşamazsın. tabi sorun yaşamazsın derken aslında bu teknoloji şans işi. git KVKdan al telefon fabrikasyon hatalıysa buda senin şansına. :)
umarım herhangi bir üretim fabrikasyon hatalı bir cihaz alınmış olmasın çünkü garantisi yok bu ceplerin.

crazypaker

crazypaker

Üye
ahahaha :D:D çok güldüm bu yoruma ya. ne kadar bilinçsizce yazılmış bir yorum.
hayır arkadaşım kaçak demek orjinalini suriye gibi türkiye parasının kıymetli olan bir ülkeden bu malı ihraç etmek demektir. sözlük dağarcığına hay senin :)

250 TLye iphone 3GS gelir. istersen 300 TLye acerın en üst sınıf laptoplarındanda getirebilirsin. ben bizzat kaçakçıların merkezi gaziantepte yaşadığım için durumu daha iyi biliorum. IMEI kodunu heryerde kırdırabiliyorsun sorun değil. bence al bi tane iphonedan. hiç sorun yaşamazsın. tabi sorun yaşamazsın derken aslında bu teknoloji şans işi. git KVKdan al telefon fabrikasyon hatalıysa buda senin şansına. :)
umarım herhangi bir üretim fabrikasyon hatalı bir cihaz alınmış olmasın çünkü garantisi yok bu ceplerin.
aynen katılıyorum bnmde bi arkadaşım 350 liraya samsung wawe getirtmiş sanada getirtiyim die orjinal bildiğimiz wawe ama insanın aklına imei olayı takılıyor işte istediğin kadar yeni imei attır illaki akalıyolar ama tanıdığım biri gelicek almanyadan gelirgelmez böle bir tel alıp pasaportuna işleticem;)

farcon

Üye
    Konu Sahibi
peki orjinal olduğunu anlamak için apple logosunu görmek yeterli mi

silver021

silver021

Üye
peki orjinal olduğunu anlamak için apple logosunu görmek yeterli mi

telefonun bataryasını çıkartıp nereden ithalat edildiğini görmen yeterli. ayrıca eline aldığında zaten orjinalliğini sana hissetiricektir.

farcon

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız şimdi bu soruya gülmezseniz sevinirim:) nerden ithal edildiğini görmem gerekiyo? Tamam amerikan mali ama üretim yeri farklı mi, zaten adını isim hakları yüzünden değiştiremezler benim bildiğim, mesela nokia nin ortadaki i harfini küçük L yapıp öyle satıyolar çakma olanlar

jeshogh

jeshogh

Üye
Ne takıyon kafana blackbery olan arkadasın yakın bir arkadasınsa sor ona gerçekmi sahtemi oldugunu o da elbette söyler...

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
Aga alıcaksan adam akıllı al kaçak Alma.. 1.Olay benim arkadaşda aldı 200 tl ye aldıgına pişman sana 80 e satıyım dio okadar berbat tel ama teli iphone kaçak bazen sorun olabiliyor ve çogundada sorun oluyor 2. ise kaçak telefon kul hakkı alacaksan adam akıllı bastır parayı al hem garantili hem için rahat.:oke:

AlpReis

AlpReis

Üye
İşin manevi tarafı bir tarafa ancak telefon kaçak arkadaşın belirttiği gibi orjinal telefon ancak kaçak yollarla gümrüksüz giriyor Türkiyeye, bozulursa hiç bir gvencesi yok, tabii parayla yaptırabilirsin, garanti dışıdır, almak yada almamak sana kalmış

farcon

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar işin maddi boyutu ve özellikle manevi boyutu benim içimi rahatsız eder kul hakkı basit bişey değil

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
Evt arkadaşım

csher

csher

Üye
bu kaçak telefonları satanlara nasıl ulaşabiliriz?? bilgisi olan varmı acaba ???

yakup_281

yakup_281

Üye
sınırda evine ekmek götürmek için o kışın ortasında 34 insan öldürüldü herkes ne işleri vardı orda dedi işte size bu kaçak telleri getirenler onlardı ama siz onları öldürdün üz size tel yok

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
sınırda evine ekmek götürmek için o kışın ortasında 34 insan öldürüldü herkes ne işleri vardı orda dedi işte size bu kaçak telleri getirenler onlardı ama siz onları öldürdün üz size tel yok

Sen ne diyorsun ya, ortamı siyasi muhabbete sokmaya çalışma.Birincisi onlar telefon değil mazot kaçırıyordu, ikincisi biz devlete kamyon yüküyle vergi öderken onlar bizim sırtımızdan parazit gibi geçiniyor.Evine ekmek götürüyormuş..İyi o zman bizde evimize ekmek götürmek için hırsızlık yapalım kul hakkı yiyelim.Konuyu saçma sapan bi yere getirme.

Yönetici arkadaşlardan, olayı siyasi boyutlara getirmeye çalışan bu arkadaşla ilgili gerekeni yapmasını rica ediyorum.

csher

csher

Üye
Sen ne diyorsun ya, ortamı siyasi muhabbete sokmaya çalışma.Birincisi onlar telefon değil mazot kaçırıyordu, ikincisi biz devlete kamyon yüküyle vergi öderken onlar bizim sırtımızdan parazit gibi geçiniyor.Evine ekmek götürüyormuş..İyi o zman bizde evimize ekmek götürmek için hırsızlık yapalım kul hakkı yiyelim.Konuyu saçma sapan bi yere getirme.

Yönetici arkadaşlardan, olayı siyasi boyutlara getirmeye çalışan bu arkadaşla ilgili gerekeni yapmasını rica ediyorum.

selim arkadaşıma katılıyorum. ayrıca o insanların ne oldukları ortaya çıktı devlet bunu gizliyor isterseniz biraz araştırın...

Takipçi Satın Al

Üst Alt