Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dogru yer mi bilmiyorum ama Yardım...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prince14
Üye
Konu Sahibi
Dogru yer mi bilmiyorum ama Yardım...
Ya arkadaslar daha 10 dk önceye kadar msjlarım gidiyodu ama simdi ne olduysa gitmiyo telefondan kaynaklanıyordur dedim ama öylede deil baska telefonada taktım gene aynı yardımcı olurmusunuz nasıl düzelte bilirim..
Ya arkadaslar daha 10 dk önceye kadar msjlarım gidiyodu ama simdi ne olduysa gitmiyo telefondan kaynaklanıyordur dedim ama öylede deil baska telefonada taktım gene aynı yardımcı olurmusunuz nasıl düzelte bilirim..
3g ye gecıslere az bı sure kaldıgı ıcın sıstemlerde sorun olması normaldir,bende benzer konu accaktım ama baktım acılmıs bende acmadım.bendede ev telefonlarını ılk aradıgımda arama reddedılıyor yenıden aradıgımızda arayabılıyoruz..
burda cogu kısı de aynı sorun var yanı sıstemlerden kaynaklanıyor tahmınım o yönce ama düzelmesi dılegıyle hayırlı forumlar
prince14
Üye
Konu Sahibi
pff insallah kısa süre icinde düzelir yaa
tksharmely
Emekli Yönetici
Mesajlar gönderimi ve alımında özellikle akşam saatlerinde Turkcell'de bir aksama ( gecikme ) söz konusu. 3G 'den dolayı olduğunu sanıyorum.
darülmendep
Üye
Ilginç
Mehmet
Emekli Yönetici
Biz daha beklıcez
osnakli
Üye
ben dünden beri müşterilerime parça kontör yükleyemiyorum o da 3gden kaynaklanıyormuş.öyle diyorlar bi üst bayii