DKU ile Şarj mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alim33

Üye
    Konu Sahibi
DKU ile Şarj mümkün mü?
Merhaba Arkadaşlar,

Bir yerde şöyle bir bilgi gördüm:

"Cep telefonunuza bu program sayesinde artık logo melodi gönderdiğiniz kablo ile bile şarj edebileceksiniz. Gerçekten kullanışlı bi program denenmiştir. "

Bu programı nerden bulabiliriz.

perfectlover

Üye
Ben duymadım öyle bir program.

alim33

Üye
    Konu Sahibi
Gördüğüm site adını yazmadım,yazamam. Her yere de üye olmak istemiyorum. Belki elinde olan arkadaş vardır diye, konuyu açtım.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Bana saçma geldi... Gereksiz... Ayrıca veri aktarılan kablodan elektrik geçse dahi pile nasıl aktarılacak... Denemem ben. Telefona ya da kabloya zarar gelir. Hatta virüs yaymak için ortaya atılmış bir komplodur. :)

alim33

Üye
    Konu Sahibi
Deniyorum. eger komplosuz ise sizle de paylaşırım. Komplolu ise şehit....

perfectlover

Üye
Site adını değil, programın adını yazsan yeter. Biz de araştırırız.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
alim33' Alıntı:
Deniyorum. eger komplosuz ise sizle de paylaşırım. Komplolu ise şehit....

Kolay gelsin; dikkat et de sana bir zarar gelmesin... :good:

neoki

neoki

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Bana saçma geldi... Gereksiz... Ayrıca veri aktarılan kablodan elektrik geçse dahi pile nasıl aktarılacak... Denemem ben. Telefona ya da kabloya zarar gelir. Hatta virüs yaymak için ortaya atılmış bir komplodur. :)
neden mp3 playerlarda data kabloları üzerinden şarz oluyolar telefon neden olmasın :hayir:

alim33

Üye
    Konu Sahibi
------------------------------------------------
Cep telefonunuza bu program sayesinde artık logo melodi gönderdiğiniz kablo ile bile şarj edebileceksiniz. Gerçekten kullanışlı bi program denenmiştir.

Açıklama:
Üyeleri İçin DKU2 Pc Şarj

911.42 KB
----------------------------------------------
((ALINTIDIR))
------------------------------------------------

BAKALIM NE KADAR MAHARETLİ?

N O T: Telefona değil PCye kuruluyor.
(üreticisi: )

FanaTürk

FanaTürk

Üye
neoki' Alıntı:
neden mp3 playerlarda data kabloları üzerinden şarz oluyolar telefon neden olmasın :hayir:

Benden önce gelip insanları aydınlatmalıydın... Artık söz ağızdan bir kere çıktı... Bundan böyle benim dediğim geçerli... :ehe: :kop:

Şaka yapıyorum. :)

neoki

neoki

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Benden önce gelip insanları aydınlatmalıydın... Artık söz ağızdan bir kere çıktı... Bundan böyle benim dediğim geçerli... :ehe: :kop:

Şaka yapıyorum. :)
ayrıca burada yok ama taylandda görmüşdüm usb üzerinden şarz olan NEC marka tel. vardı:megafon:
:huhu:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Doğrudur... Ne demişler? Bilmemek ayıp değil; bilmeden atıp tutmak ayıp... Bu ayıp için özür dilerim. :ehe:

alim33

Üye
    Konu Sahibi
Bunda gene kablo var. Geçen sene (bu forum muydu başkasında mıydı hatırlamıyorum) Bluetooth ile şarjdan bahsediliyordu. Belki ileride o da olur... elektrik elektronları fotonlara ayrıştırılıp radyo dalgasıyla veya blue sinyallerle gönderilir. Kim bilir?:bilmem:

neoki

neoki

Üye
alim33' Alıntı:
Bunda gene kablo var. Geçen sene (bu forum muydu başkasında mıydı hatırlamıyorum) Bluetooth ile şarjdan bahsediliyordu. Belki ileride o da olur... elektrik elektronları fotonlara ayrıştırılıp radyo dalgasıyla veya blue sinyallerle gönderilir. Kim bilir?:bilmem:
walla işte bak bu biraz zor olur. ne zaman beni buradan oraya ışınlarlarsa elektiriğide senin tele fotonlarına ayırıp yollarlar.
ama umarım olur.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Amerika'da elektrik hattı üzerinden internet bağlantısı yapılabiliyor ama konumuzla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. :)

neoki

neoki

Üye
zuhahahahaaaa alemsin ya FanaTürk. bu arada bende bi fanatürk'üm nickmi değiştirsem napsam. güsel nick

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Popport'da (dku kablonun tele bağlandığı yer) + - girişleri mevcutsa tabiki şarj edilebilir.Kendinize kablo yapabilirsiniz.Standart gelen DKUlar sadece veri aktarımını destekliyor ne yazıkki...
USB ile aynı anda şarj olup veri aktarımı yapan teller var, ör: d600
----------
Hatta denemek isteyen varsa (ki sorumluku tamamen size aittir):
---------
Popport ile ilgili bilgi:

---------
DKU2 kablo bağlantıları:

-----------
DKU5 kablo bağlantıları:

----------
SORUMLULUK TAMAMEN SİZE AİTTİR !!! :good:

neoki

neoki

Üye
dermantes!!!!!
çok açıklayıcı, çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Teşekkürler :heyo2:
Deneyipde yapan arkadaş olursa söylesin lütfen, mümkünse şarj olurken videoya çekip paylaşsın bizle.Ne zamandır aklımda ama vakit bulamıyorum yapmaya :ah:

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
ii olur walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt