alim33' Alıntı:Deniyorum. eger komplosuz ise sizle de paylaşırım. Komplolu ise şehit....

neden mp3 playerlarda data kabloları üzerinden şarz oluyolar telefon neden olmasın :hayir:FanaTürk' Alıntı:Bana saçma geldi... Gereksiz... Ayrıca veri aktarılan kablodan elektrik geçse dahi pile nasıl aktarılacak... Denemem ben. Telefona ya da kabloya zarar gelir. Hatta virüs yaymak için ortaya atılmış bir komplodur.![]()
neoki' Alıntı:neden mp3 playerlarda data kabloları üzerinden şarz oluyolar telefon neden olmasın :hayir:
: 

ayrıca burada yok ama taylandda görmüşdüm usb üzerinden şarz olan NEC marka tel. vardıFanaTürk' Alıntı:Benden önce gelip insanları aydınlatmalıydın... Artık söz ağızdan bir kere çıktı... Bundan böyle benim dediğim geçerli...:
Şaka yapıyorum.![]()

walla işte bak bu biraz zor olur. ne zaman beni buradan oraya ışınlarlarsa elektiriğide senin tele fotonlarına ayırıp yollarlar.alim33' Alıntı:Bunda gene kablo var. Geçen sene (bu forum muydu başkasında mıydı hatırlamıyorum) Bluetooth ile şarjdan bahsediliyordu. Belki ileride o da olur... elektrik elektronları fotonlara ayrıştırılıp radyo dalgasıyla veya blue sinyallerle gönderilir. Kim bilir?![]()