• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

dj emo-(fl studio) bomba şarkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emo67

emo67

Üye
    Konu Sahibi
dj emo-(fl studio) bomba şarkı
arkadaslar sarkıyı kendim yaptım daha yeniyim eksiklerim olabilir kusura bakmayın umarım beğenirsizin:oke:

--------------- Ekleme ---------------

yorumlarınızı bekliyorum

manyaks

manyaks

Üye
saolasın kurban

emo67

emo67

Üye
    Konu Sahibi
eeeeeee yorum yok mu?

sfgdsad

Üye
ilk önce emeqe sayqı :D
Arkadasım harika olmus ya sen bunu nasıl yaptın ben de yapmak istiyorum da ben biraz acemiyim de kardeşim bana da öğretirmisin yha ama şarkın çook güzel olmuş :D:D:D:D:D:D

mertkaan95

Üye
aga hangi programla yaptın sölermisin

--------------- Ekleme ---------------

bende daha önce yaptım fkt bebnimkilerin biri 6dk biri 9dk neden kısa yaptınki sen

emo67

emo67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar fl stuio dan yapıyorum ben müzikleri sizede tavsiye ederim güzel bi program müziğin kısalığına gelince, bn uzun müzikte yapıyorum ama bana en güzel bu geldiği için bunu upload ettim:oke: ayrıca tesekkür ediyorum yorumlar için

bekoict

Üye
tesekkurler cok guzel

BerQoFoG

BerQoFoG

Üye
kardeş bişey söylesem sen kendine niye kötüyüm-yeniyim diye söylüyosun şarkıların müthiş ötesi helal olsun

modeell

Üye
siz karkı gormemişşiniz bu şarkımı adam fl susutıo ıle ne sarkılar yapıyor bune kı hep aynı tempo aynı muzık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt