GMD kullanan arkadaslar bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
GMD kullanan arkadaslar bakabilir mi ?
Emektar Galaxy S imi 400 tl ye sattim ve uzerine 200 tl ekleyerek GMD almaya karar verdim (Teknolojix veya Gold da stoka girmesini bekliyorum) ama son bi kez emin olmak icin kullanan arkadaslardan bir ricam olcak Dungeon Hunter 4 u en ust grafikte bi oynayis videosu yukeleyebilirmisiniz rica etsem dh4 deki performansini merak ediyorumda (telde surekli dh 4 oynarimda :) ). Kavga ortami yaratmak istemiyorum lutfen sadece konuyla ilgili yorumlar yapin birde modlardan ozur diliyorum konuyu nereye acicagimi bulamadim cep telefonlari genele actim yanlis yerdeyse kusura bakmayin lutfen...

• Beğen
Tepkiler: Buğra

enterneoll

enterneoll

Üye
sanırım en yüksek değilde gm discovery'de yüksek ayar bulunmakta en yüksek s4 ve htc one gibi cihazlarda var

• Beğen

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Hmm yuksekte performansi nasil acaba :hmmm

Buğra

Buğra

Admin
Ben uzun süre dh4 oynadım bizim cihazda sorun yoktu kasma vs gibi bir sorun görmedim grafik ayarı yüksek düşük fark etmedi gayet akıcıydı fps düşmesi vs yoktu. doğru tercih memnun kalacağınıza eminim :spr

• Beğen
Tepkiler: Secret26
enterneoll

enterneoll

Üye
doğrusu oyunun kendinde bir yavaşlığı var ama rahatsız edici değil tüm cihazlarda var sanırım sorun yaratmaz ben kullanmadığım için bunun hakkında bişey diyemem youtube'da videolara bakın en iyisi

• Beğen

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler almaya karar verdim nette bazı sitelerde stoğa girdi ama internet üzerinden alışveriş yapamıcam kredi kartım yok malesef teknolojix veya gold da stoğa girsede bir an önce alsam çok merak ediyorum cihazı :)

OPC

OPC

Üye
En yüksek grafikte kasma olacağını sanmıyorum dh4 den daha grafikli oyunlarda kasmıyor

caps6

caps6

Üye
stoklara gelmesi için çok bekletiyorlar

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
almam icin teknoji magazasina gelmesi lazim netten alma ihtimalim yok benim :)

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yalovadayim ve telpa magazasi yok malesef teknoloji magazasi bakiminda kotu durumda yalova gold electro world teknolojix teknosa felan var ama magazalar cok kucuk mesela teknosanin actigi magazaya bakkal acamazsin o kadar kucuk yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt