fatality123
Üye
dizüstünün işlemcisini değiştireceğim 2 işlemci arasında kaldım yardım lütfen
merhaba arkadaşlar
öncelikle konuya tecrübe sahibi arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.bu konuda az çok benimde bilgim var.yani lütfen sırf laf olsun torba dolsun diye mesaj atmayın.sonuçta bir karar verip para yatıracağım.tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
konuya gelirsek
dizüstümün işlemcisini değiştirmeye karar verdim.
kendi işlemcim c2d 2.1ghz 2mb önbellek 800fsb
alacağım ama 2 adet arasında tereddütte kaldığım işlemciler
1-)c2d 2.4ghz 3mb önbellek 800fsb ve 80TL
2-)c2d 2.4ghz 4mb önbellek 800fsb ve 110TL
2 işlemci arasındaki tek far 1.işlemci 3mb önbellek 2.işlemci 4mb.
ancak 1.işlemci ile 2.işlemci arasındaki fiyat farkıda 30TL
sırf 1mb önbellek fazla diye 30TL fazladan verip 2.işlemciyimi alayım.yoksa 1.işlemciyi 80TLden alayım mı?
not:işlemci değiştirilmeye karar verilmiştir.2.1ghz ile 2.4ghz arasında pek fark yok ama yinede işlemci değiştirelecektir.
Teşekkürler.
öncelikle konuya tecrübe sahibi arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.bu konuda az çok benimde bilgim var.yani lütfen sırf laf olsun torba dolsun diye mesaj atmayın.sonuçta bir karar verip para yatıracağım.tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
konuya gelirsek
dizüstümün işlemcisini değiştirmeye karar verdim.
kendi işlemcim c2d 2.1ghz 2mb önbellek 800fsb
alacağım ama 2 adet arasında tereddütte kaldığım işlemciler
1-)c2d 2.4ghz 3mb önbellek 800fsb ve 80TL
2-)c2d 2.4ghz 4mb önbellek 800fsb ve 110TL
2 işlemci arasındaki tek far 1.işlemci 3mb önbellek 2.işlemci 4mb.
ancak 1.işlemci ile 2.işlemci arasındaki fiyat farkıda 30TL
sırf 1mb önbellek fazla diye 30TL fazladan verip 2.işlemciyimi alayım.yoksa 1.işlemciyi 80TLden alayım mı?
not:işlemci değiştirilmeye karar verilmiştir.2.1ghz ile 2.4ghz arasında pek fark yok ama yinede işlemci değiştirelecektir.
Teşekkürler.
hem kopyalama hemde film izlerken cpu 70lerde sanırım kuzey koprüsümüdür nedir oda 80derecede gözüküyor.70 neysede 80çok geldi.anakartı yakmayalım