gencyazilim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Windows ag ayarlarindan hic programsiz wifi dagitma zaten münkün olan bir sey.
usb kablo ile tehtering diger secenek ve bluetoth ilede net paylasimida ayni sekilde.
Gerci bu Bleutoh meraklisi arkadaslarida anlamiyorum yani 15 20 liraya wifi anahtarlar varken Bleutoth ile ugrasmak gereksiz olmasina ragmen ama imkani var
örneğin: Evinizdeki modemin wireless özelliği yok. Dizüstünüzden LAN ile internete bağlanıyorsunuz fakat telefonunuzlada bağlanmak istiyorsunuz. İşte bu anda virtual router veya connectify devreye giriyor. Benim çok işime yarayan programlar bunlar. Çünkü yukarıdaki olayın aynısı bende mevcut
Birkaç bilgi vermek istiyorum. Virtual routerı kurduğumda "Could not be started" uyarısıyla karşılaşıyordum. Araştırmalarım sonucunda sorunu çözdüm. Program start butonuyla olduğu gibi komut satırıylada "başlat/çalıştır/cmd" çalıştırılabilir. Bunun için komut satırına :
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=Test =password
netsh wlan start hostednetwork
yazmanız yeterli olacaktır. Telefon ile bağlandınız. Birde baktınızki bu seferde ip adresi alınamıyor cinsinden bir hata veriyor. Bu sefer size statik ip kullanma yolu görünüyor. Bunun içinde Ağ bağlantılarıma giriyoruz ve virtual routerin bağdaştırıcısına sağ tıklayıp özellikler diyoruz. İpv4'ünden Statik ip.ye LAN Bağdaştırıcımızda yazan bilgieri ve Lan bağdaştırıcımıza yazdığımız dns adreslerini giriyoruz. Son olarak telefonunda dizüstümüzünde kablosuz özelliğini resetlediğinizde bağlantı sağlanıyor.
Neyse, bunuda yaptınız. Bağlantı tamam. Sorun yok. Tarayıcıya girdiniz. Bu seferde bağlantının olduğunu fakat internetin gelmediğini gördünüz. Şunları yapmaya başlayın: Denetim masasından tekrar ağ bağdaştırılarına geliyorsunuz. LAN Bağdaştırınıza sağ tıklayıp özellikleri seçiyorsunuz. "Paylaşım" sekmesi altında ,virtual routerin bağdaştırıcısını seçiyorsunuz. Tamam diyorsunuz. Cep telefonunuzun ve dizüstünüzün wlan adaptörüne son bir kez reset attıktan sonra bununda çözüldüğünü göreceksiniz.
Yukarıdaki bütün bilgiler benim paylaşımımdır. Hepsi başıma geldiği için yazdım. Umarım bazı arkadaşlara yardımcı olmuşumdurK.Gelsin
Hocam paylaşım birçok insanın ortak problemine merhem olmuş bende baya bi araştırmıştım benimde 7 inch lik bir tabletim var buna evde vınndan nasıl net paylaştırırım derken download.com da keşfettiğim bir programla çare bulmuştum ismi connectify ve çok kullanışlı bir pro idi derken muadilleri türedi sizinde paylaştığınız gibi hepsini denedim fakat sizinkinde hata aldım eğer sizcede bi mahsuru yoksa birde şu 1 aydır keşfettiğim yeni programı deneyin baya stabil bir program dediğim gibi yaklaşık 1 aydır sürekli kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım download.comda rasgele buldum tavsiye ederim
Buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefondan .....ağından ip adresi alınıyor dıyor ve bağlantı kesikdi diyor kardesım burda sıkıntı nerdedır sanırım prograamı laptobla eşlestırıp ip adresını kullanmasına ızın vermek ama nasıl olacak acıklarsan sevınırımHocam paylaşım birçok insanın ortak problemine merhem olmuş bende baya bi araştırmıştım benimde 7 inch lik bir tabletim var buna evde vınndan nasıl net paylaştırırım derken download.com da keşfettiğim bir programla çare bulmuştum ismi connectify ve çok kullanışlı bir pro idi derken muadilleri türedi sizinde paylaştığınız gibi hepsini denedim fakat sizinkinde hata aldım eğer sizcede bi mahsuru yoksa birde şu 1 aydır keşfettiğim yeni programı deneyin baya stabil bir program dediğim gibi yaklaşık 1 aydır sürekli kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım download.comda rasgele buldum tavsiye ederim
Buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sorunun ne olduğunu yazarsan belki yardımcı olabilir. Eğer ip adresi alnamıyor yazıyorsa o zaman ağ bağdaştırıcılarından sanal ağın özeliiklerine girip statik ip.yi seçmelisin. Resim aşağıya ekledim. İp adresini ve diğerlerini kendine göre ayarlamalısın. Daha sonra wifi adaptörlerine reset atıp sanal ağ programını baştan çalıştırmayı unutmakardesım bılgın ve acıklaman ıcın saol guzel anlatım olmus...ama sanırım ben bu işi çozemıcem yınede saol
ben yapıyuorum dedıklerını baglanıyo ama telefon ınternete gırmıyo ızın de verıyorum yıne gırmıyo kafayı yıcem bana bı yol gosterınörneğin: Evinizdeki modemin wireless özelliği yok. Dizüstünüzden LAN ile internete bağlanıyorsunuz fakat telefonunuzlada bağlanmak istiyorsunuz. İşte bu anda virtual router veya connectify devreye giriyor. Benim çok işime yarayan programlar bunlar. Çünkü yukarıdaki olayın aynısı bende mevcut
Birkaç bilgi vermek istiyorum. Virtual routerı kurduğumda "Could not be started" uyarısıyla karşılaşıyordum. Araştırmalarım sonucunda sorunu çözdüm. Program start butonuyla olduğu gibi komut satırıylada "başlat/çalıştır/cmd" çalıştırılabilir. Bunun için komut satırına :
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=Test =password
netsh wlan start hostednetwork
yazmanız yeterli olacaktır. Telefon ile bağlandınız. Birde baktınızki bu seferde ip adresi alınamıyor cinsinden bir hata veriyor. Bu sefer size statik ip kullanma yolu görünüyor. Bunun içinde Ağ bağlantılarıma giriyoruz ve virtual routerin bağdaştırıcısına sağ tıklayıp özellikler diyoruz. İpv4'ünden Statik ip.ye LAN Bağdaştırıcımızda yazan bilgieri ve Lan bağdaştırıcımıza yazdığımız dns adreslerini giriyoruz. Son olarak telefonunda dizüstümüzünde kablosuz özelliğini resetlediğinizde bağlantı sağlanıyor.
Neyse, bunuda yaptınız. Bağlantı tamam. Sorun yok. Tarayıcıya girdiniz. Bu seferde bağlantının olduğunu fakat internetin gelmediğini gördünüz. Şunları yapmaya başlayın: Denetim masasından tekrar ağ bağdaştırılarına geliyorsunuz. LAN Bağdaştırınıza sağ tıklayıp özellikleri seçiyorsunuz. "Paylaşım" sekmesi altında ,virtual routerin bağdaştırıcısını seçiyorsunuz. Tamam diyorsunuz. Cep telefonunuzun ve dizüstünüzün wlan adaptörüne son bir kez reset attıktan sonra bununda çözüldüğünü göreceksiniz.
Yukarıdaki bütün bilgiler benim paylaşımımdır. Hepsi başıma geldiği için yazdım. Umarım bazı arkadaşlara yardımcı olmuşumdurK.Gelsin
zaten bilgisayarın wifisi kadar androidinde çekiyor pek işe yaracağını düşünümüyorum bluetooth ile internet bağlantısı olsa daha güzel olur bence yinede emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?