Dizel mi ? Benzin mi? Lpg mi ?

Hangi Yakıt Türünü Kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .

ufuk023

Üye
sonsuza kadar benzin...

iremm

Üye
bu gidişle lpg ye geçiş olacak bu zamlara anca o dayanır

aauz

Üye
arkadaslar sadece yakıtta ekonomi için düsünmek yanlıs cevreye en az zarar veren lpg uygun sartlarda takılır ve kullanılırsa güvenilirde ama performans dersen her zaman benzin üstüne yok dizel ise cevreye zarar acısından daha kötü ayrıca hicbir zaman kulaga hitap etmedi ilerde eder mi bilmem

parson53

Üye
motor bitirme konusuna katılmıyorum bu gün çoğu araç fabrika çıkışı lpg li çıkıyor ve bunların benzinden hiçbir farkı yoktur bende bir lpg istasyonu sahibiyim ve kendi aracım da lpg li inanıyorum ki aracının motoruna uygun lpg tesisatı taktırırsan motor ömrü yemez

Konu Sahibi
Sen o zaman inanmaya devam et
Tesisatla ne ilgisi var benzinin yanma oranı ile lgp yanma oranı farklıdır bu yüzden motor u yıpratan kısım da lpg öne çıkıyor

Her koşulda benzinli derim. Çünkü benzinli araç dizel araçlara göre daha hızlı gider. LPG ise ucuz olduğundan tercih ediliyor ancak LPG sisteminizi iyi seçmezseniz gerekir. Hem LPG'nin aracı çekişten düşürdüğü söylentisi eskidendi. Örnek olarak Tofaş'a LPG takıldığında çekişten düştüğü gözlenir ancak enjeksiyonlu araçlarda bu fent yenilmiştir. Şu an benzinli araçların çoğu fabrika çıkışlı LPG'li olarak çıkmaktadır. Dizellere de gelince öneden ucuz olduğu için tercih ediliyordu. Şimdi ise neredeyse benzin ile aynı fiyattalar. Kamyoncu ve otobüsçü fiyatları ile adeta kan ağlıyor ama kimisi de mazota motor yağı karıştırarak sancısını azaltmaya çalışıyor.

mekanik

Üye
her türlü benzil... ama dizel teknoloji mükemmel seviyede... orta sınıf arabalarda benzinle baş eder...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
En makbulü Benzin/Lpg birlikte bulunan araçlar
Benzinli araca sıralı sistem LPG yi taktırdın mı herşey tamam
Bizim araç öyle gayet tasarrufluPerformansta da en ufak bir düşüş yok,Motoru da yormuyor ve yıpratmıyor

tragedie

Emekli Yönetici
arabam olmadıgı için Ezel diyorum

minoo

Üye
dizel araba da aqır oluyo yaw kalkmıyo bi türlü qaza bas qaza bas
bnzinli dha ii (maddiyat dışında )

BktsBcr

Üye
dizel daha iyidir, hele motor büyükse.. az mı kapıştık biz benzinli arabalarla