Diyarbakır Bu Afişleri Konuşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Diyarbakır Bu Afişleri Konuşuyor



Apartmanlardan caddelere çöpler atılıyor, Diyarbakır belediyesi ne yapsa bunu engelliyemiyor. Sonunda Osman Baydemir kentin her yanını sıradışı afişlerle donattı. Afişlerde uzaylı, sihirbaz ve robotlar yer alıyor.


Temizlik konusunda sık sık eleştirilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kenti kirletenlere karşı ilginç bir kampanya başlattı.


Günde 800 ton atık gıda topladıklarını söyleyen Baydemir, mesajın etkin olması için bilboard'lara ilginç afişler astırdı.





BU ÇÖPLER UZAYDAN MI GELİYOR?


Afişlerde "Kentimizi kirleten sihirbazlar mı?", "Sokaklarımıza bunca çöpü şövalyeler mi atıyor?", "Sokaklarımızdaki çöpler uzaydan mı geliyor?", "Kenti robotlar mı kirletiyor?" yazıyor.


Afişlerin altında ise "Diyarbakır sokaklarını bu kentte yaşayan bizler kirletiyoruz. Lütfen sokakları çöp atmayalım" uyarısı yer alıyor.


Belediye Başkanı Osman Baydemir bugün sabah temizlik kampanyası ile ilgili Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Burada vatandaşların kampanyaya destek vermesini isteyecek olan Osman Baydemir, çevre ve ekoloji konusunda da vatandaşlara bilgiler verecek.






Afişlerdeki ifadeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, geçen ay Çevre Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan memur, işçi ve temizlik firması çalışanlarıyla yemekte buluşmuş ve "Uzaylılar gelip bu kenti kirletmiyor. Artık apartmanların 5. veya 7. katlarından çöp atmaktan vazgeçin. Bu Diyarbakırlıya yakışmaz" demişti.
 
  • Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve Emrgncy


Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Uzaydan gelebilir mümkündür...

:kıskıs:
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Ama çok fena laf çarpmışlar :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy


Üst Alt