DivX Player v1.01 (22.Nisan.2011)

Konu Sahibi
DivX Player v1.01 (22.Nisan.2011)
Divx Player in 22 Nisan 2011 çıkış tarihli yeni versiyonunu burda bulabilirsiniz.Forumda bulunan diğer versiyonlar update istediği için kullanılamıyodu..Verdiğim dosyada 2 tane sisx dosyası var... 1.01 ve 0.95 bu ikiside 22 nisan 2011 çıkışlı..0.95 olan fixlenmiş hali..

NOT: Eğer telefonunuz 1.01 i çalıştırmazsa 0.95 i kurun.

Ekli dosyalar

Tepkiler: delrico, mugrub, join_23 ve 2 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

DivX Player programını bulmam çok iyi oldu E72'ime kurdum sorunsuz çalıştı teşekkürler

Konu Sahibi
DivX Player programını bulmam çok iyi oldu E72'ime kurdum sorunsuz çalıştı teşekkürler

benim telefonumda 1.01 olan çalışmamıştı :S Ama kendi sitesinden indirdim.Sanırım benim tele uymadı bende 0.95 i kullanıyorum :P

djoxy

Üye
en sonunda e72 telefonumda filmleri izleyebiliyorum teşekkürler kardeşim..

Ben programı indirdim de sadece 2 video gösteriyo.. Öteki videoları nasıl taratabilirim ??

Konu Sahibi
Ben programı indirdim de sadece 2 video gösteriyo.. Öteki videoları nasıl taratabilirim ??

taratmana gerek yok.telefonunda divx formatında video varsa zaten otomatik olarak programda görürsün.O söylediğin 2 videoda program içindeki demolar...Demekki divx formatında videon yok telinde.

tarik61

Üye
dostum eline saglik ya ben askerdeyim 6210 navigator kullanyrum yuleyecegm film sayende izleyebilecegim cok saol calisti program

h0p3

Üye
çok teşekkürler..