Dİsplex Çizik Temizleyici Dokunmatik ekran Yardım... !

Sponsorlu Bağlantılar

maxicici

maxicici

Üye
    Konu Sahibi
Dİsplex Çizik Temizleyici Dokunmatik ekran Yardım... !
Yeni 2.EL Olarak n97 Aldım.
Ekranında Çizikler ve ufak bi çıkmayan bi leke var.
Çıkarmak için Displex Aldım Çizik Giderici Acaba Ekranın Dokunmatiğine Zarar verirmi dokunmatik ekranlarda kullanılması önerilmez..
diye bir ibare geçmişler...
Ama kullanmalıyım...
Yardım...??!

OğuzcanAbi

Üye
Kulllan gitsin (bence) :D ne olabilirki

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ekran kinetik olsaydı kullanma derdim?

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce yeni dış ekran al daha iyi olur

maxicici

maxicici

Üye
    Konu Sahibi
yan tuş için 5 gündür garantide şimdi bi de ekran için vermek istemiyorum :(

giray38

giray38

Üye
Ben 5800 için kullandım kardeşim bi sorun olmuyor ama kullanmadan önce ekranın kenarındaki plastik kısımları bantla kapat yoksa rengini alıyor oranın. Çok da faydalı bişey değil zaten Çok küçük kılcak çizikleri gideriyor.

maxicici

maxicici

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun İçim fewrah bi şekilde kullanıcam teşekkürler...

oleytoo

oleytoo

Üye
nereden bulabiliirim ben displex i

ercan26ist

Üye
displek in faydası yok kardeşim.5800 var bende.6ayda bi dokunmatik ekran değiştiriyorum.50ytl ye kıyıp değiştireceksiniz.

bthn_997

bthn_997

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ozzo01

oktay2617

Üye
dokunmatik ekranı gerçekten 50 liraya mi değişiyorlar?

bthn_997

bthn_997

Üye
dış kapaktır bence o

giray38

giray38

Üye
Dokunmatik ekranı bilmem de geçen telefoncu da 25 tl ye 5800 ın dış plastik kısmını satıyorlardı orjinal benim telefonu kırmızıya çevirecektim de orjinal kabı biraz daha eskisin :d:

eemree032

Üye
beyler bu displexi iphone 4 e kullansam çok küçük bi çizik var sırıtıyo adi şey çok moralim bozuk

giray38

giray38

Üye
beyler bu displexi iphone 4 e kullansam çok küçük bi çizik var sırıtıyo adi şey çok moralim bozuk
Onun ekranı çok farklı bence bir bilene sormadan deneme tamamen mahvedebilirsin

mreren38

mreren38

Üye
Bu displex midir ne ise bunu nerelerden bulabiliriz?

giray38

giray38

Üye
displek in faydası yok kardeşim.5800 var bende.6ayda bi dokunmatik ekran değiştiriyorum.50ytl ye kıyıp değiştireceksiniz.
Nası yok ya Ekrana sürüp jelatini takacaksın kardeşim öyle bariz bi çizik yoksa götürüyor allahı var :allalla:

qwerty16_80

Üye

arkadaslar bu displex e bosuna para vermeyin ben iphone 4 umdeki ufak bir cızık ıcın aldım çiziği hiç gidermediği gibi ekrana surdugum yere leke yaptı sımdı komple camı degıstırmek zorundayım

giray38

giray38

Üye
arkadaslar bu displex e bosuna para vermeyin ben iphone 4 umdeki ufak bir cızık ıcın aldım çiziği hiç gidermediği gibi ekrana surdugum yere leke yaptı sımdı komple camı degıstırmek zorundayım
Zaten o çizik giderici iphone için değil kardeşim sen aptallık etmişin

Üst Alt