Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

ihtimal27

Üye
benımki sp2 ama bı turlu cozum yolu bulamadım bahsettıgın dosya bendede yok acıl yardım

kadiraraç

Üye
ya kardeş ben bunu yaptım ama degısmedı;
bnmkınde zaten 0 yazıodu ama yıne atmıo yenıden degıstırdım hatta
cabuk yardımcı olursan.

youpored

Üye
yhaa bnm ki zaten 0'dane yapacam yha:off:

sezqin1013

Üye
arkadaşLar yardım edebiLecek oLan [email protected] ekLeyebilir mi :S bir türlü yapamadım lütfenn :S

mert bekdemir

Üye
bende olmadı yine aynı hatayı veriyor

--------------- Ekleme ---------------

bende aynısın denedim olmadı yardım edrseniz çokkkk sevinirimmm:hmmmmm

ens onder

Üye
çok işime yaradı çok sağol

Burak

Üye
tesekkürler...

serdarq

Üye
ofdoganoz allahına kurban kardeşim kralsın hacı

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim,işine yaradıysa ne mutlu bana.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

burakkutluca09

Üye
arkadaşlar ben bugün kart okuyucu aldım telefona takılan küçük kartı takıyorum biçimledir diyo basıyorum biçimlendirilmiyo yardıma gidin diyo ama fotoğraf makinasına takılanı da okuyor.. noolur yardın eddinnn.......

berrfin

Üye
arkadaşlar aynı sorundan bende muzdaribim dediklerinizi yaptım ama StorageDevicePolicies e geldiğimde write procect die bi seçenek çıkmadı:S

05can05

Üye
eyvallah kardeşim eline sağlık:):)

sahindolu24

sahindolu24

Üye
storagedevicepolicies dosyası benim bilgisayarda cıkmıyo ne yapcam kardeşim acilll :S

samet103

Üye
StorageDevicePolicies yokki

ilkerpakkan

Üye
Dostlar ıyı hsonları bnde bu mustarıp durumdan sıkıntıya dusen kardeslerınızden bırıyım... Storage device policies secenegını bulamıorum kac tane pcde baktysam aynı sorun
bulamıorum ..
32 gb flsash dskı cope atıcam yoksa bu konuda bana yardımcı oalbılırmısınz arkadslar sızden rıcam..?

b3axoy

Üye
vistada o yok yaw:(

belki sorunu çoktan çözmüşsündür ama ben yine de cevaplamak istedim 2 yıl sonra :D
vista da da var o. ama sadece "storage" diye geçiyo :oke: orda değer atanmamış yazıyor veya başka birşey yazıyorsa o değeri "0" yapın. bu sorun flash bellekleri için de geçerlidir kanımca ;)

--------------- Ekleme ---------------

StorageDevicePolicies yokki

bunun yerine sadece storage yazıyo vista da

xxozalpxx

Üye
slm control dosyasının içinde StorageDevicePolicies dosyasını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

casannova

casannova

Üye
başıma gelmedi ama güncel bir sorun ve iyi çözüme benziyor saol kardeş:oke:

Üst Alt