BanlanmakGuzel
Üye
-
Konu Sahibi
-
kınamadan bişey olmuyor bildiğim kadarıylaKonu daha başlamadan bi yardım da ben istiyeyim 9. sınıfta alınan bir kınama cezası ne gibi bir zarar dokunur üstünden 1 sene geçti şimdi bir arkadaş için konu açmıyayım dedim yardım ederseniz iyi olur
staj gibi olaylarda bir etkisi oluyormu acabakınamadan bişey olmuyor bildiğim kadarıyla
peki halen durup durmadığını nerden öğrenebilir bu şahsiyetEger insafliysalar silerler . Degilse sabikanda gozukur durur o kinama cezasi olsa dahi
peki halen durup durmadığını nerden öğrenebilir bu şahsiyet
Mudur yardimcisina bir sormali cunku kayitlar onlarda olur genelde . Ama cinsse soylemezler
bişey olmuyo merak etme bnim başıma hiç gelemdide bnim arkadaşlarım disiplin delisi haftada bir müdürün odasında ayda bir disiplin uzaklaştırma kınama
ben tüm derslerin planını kurdum 2 ders için bi plan bulamadım galiba yeniden o yazıyı göreceğim o seçeneğe işareti atacaklar ; ortalama ile geçtiKardesim Allah kolaylık versin insallah atlatırsın bu durumu
benimde 8tane 1var karnede napcam bilmiyom
demek ki arkadaşların sorumsuz ama benim üniversite gibi bir isteğim varbişey olmuyo merak etme bnim başıma hiç gelemdide bnim arkadaşlarım disiplin delisi haftada bir müdürün odasında ayda bir disiplin uzaklaştırma kınama
toplam kaç ders varKardesim Allah kolaylık versin insallah atlatırsın bu durumu
benimde 8tane 1var karnede napcam bilmiyom
demek ki arkadaşların sorumsuz ama benim üniversite gibi bir isteğim var
---------- Eklendi @ 22:26:18 ---------- Yazıldı @ 22:25:45 ----------
toplam kaç ders var
kopyacı
uyarı yada en fazla kınama alırsın..
1 yıl akıllı durursan kayda geçmez... yoksa dosyana işlenir..
kınama alan arkadaş 1 yıl geçmiş akıllı durduysa bir sorun olmaz..
ama uzaklaştırma felan alırsanız kayda geçiyor bunlar dosyanıza işlenir..
ben böyle biliyorum yanlışım varsa bilenler düzeltsin
teşekkürler saolilk önce uyarı verırler. tekrar yakalanırsan kınama sonra böyle gıdıyor. ama o dersın kesın 1 duserkınama cezası lise 4 te sılınır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?