Discovery mobil bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

optiktr

Üye
    Konu Sahibi
Discovery mobil bağlantı sorunu
Arkadaşlar mobil veriyi ne yapsam acamadim aciliyor ama yukarda H H+ veya G cikmiyor format attim yine olmadi şebeke ayarlarini aletini ustume getirdim yine olmadi.[emoji22]

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

optiktr

Üye
    Konu Sahibi
Bak genç kardeşim espri kaliteli ama gerçekten gulunucek durum değil paket. Veri acilmiyor diyorum [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bak genç kardeşim espri kaliteli ama gerçekten gulunucek durum değil paket. Veri acilmiyor diyorum [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]
Ayarlara Baktinmi? Belki Web Ayarları Filan Şey Değildir Erişim Ayarlarına Bak Bir Avea İnternet NEyse Onu Şeç Yada Oparatörden Baştan İste Ayarları Kur Yeniden Başlat Cihazi :bilmm

optiktr

Üye
    Konu Sahibi
Discoverydir cihazim ama onlarda demedim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Discoverydir cihazim ama onlarda demedim
Bence Ayarlar İle Alakali Olabilir.Başima Aveada Geldi Cihaz 3G Açıkken Nete Giriyor Kapatiyorum Girmiyordu : ? Bir Tuhaf İşleri Var Anlayacağin Ama Sorunun Yazılımsal Yani

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşlar mobil veriyi ne yapsam acamadim aciliyor ama yukarda H H+ veya G cikmiyor format attim yine olmadi şebeke ayarlarini aletini ustume getirdim yine olmadi.[emoji22]
Bi ara benimde başıma gelmişti ama çabuk cozdum yukledigim bir uygulamadan kaynaklanmisti :)
Sendede olabilir diyeceğim ama format attigina gore cihaz sifirlanmis, stock rom yüklemek mantıklı bir seçenek su anda :)

• Beğen
Tepkiler: optiktr

optiktr

Üye
    Konu Sahibi
Bi ara benimde başıma gelmişti ama çabuk cozdum yukledigim bir uygulamadan kaynaklanmisti :)
Sendede olabilir diyeceğim ama format attigina gore cihaz sifirlanmis, stock rom yüklemek mantıklı bir seçenek su anda :)
Derken hocam stock falan

optiktr

Üye
    Konu Sahibi
Ok denicemmm

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
bahaddin53

bahaddin53

Üye
Apn ayarlarini yaptigina eminmisin? Yapmadiysan veriyi açsan dahi simge gelmez.

furkankaya559758

Üye
İnternet ayarlarını sıfırla.

SHS

SHS

Üye
Düzeldi mi

optiktr

Üye
    Konu Sahibi
Apn Lee yapiliydi zaten de formattan sonra gittiler yine deniyim ben haber veririm

Olmadi wmcda GSM ayarlari falan ne varsa deistirsoim olmadi birazdan stock ROM aticamm

Yönetici tarafından düzenlendi:
bahaddin53

bahaddin53

Üye
Hangi operatörü kullanıyorsun ?

optiktr

Üye
    Konu Sahibi
Beyler diğer hatti taktim oldu ama benim hatta olmuyor ikisinde ayni vodafone

SHS

SHS

Üye
O zaman diğerinde var sorun git vodafone'a sim kartı değiştir

optiktr

Üye
    Konu Sahibi
Hmm TBMM kardes

jailbroken

jailbroken

Üye
Hattinda tl var mi ?

çaminci

çaminci

Üye
Hattının mobil verisi kapalı kardeşim mmüşteri hizmetlerini ara açmalarını rica et. Aynı sorun bir arkadaşımda da vardı.

mc_307

mc_307

Üye
Arkadaşım Discovery de genel bi sıkıntı sanırım. Alet simkart seçiyor. Mesela benim avea simkartı büyük sim yani sim 2 ye takınca sadece edge internet görüyor. Bende simi kestim sim 1 e taktım artık h+ oldu. Başka bir arkadaşın telefonjnda Discovery sinde sim2 de h+ da çalışıyor. Arkadaşın sim de orjinal avea simi benimkide. 2 gün önce onunkinide kestik ama, sanırım güncellemelerle gelen bir sorun. Birde sim ayarlarını iyi yap.

Üst Alt