Ayarlara Baktinmi? Belki Web Ayarları Filan Şey Değildir Erişim Ayarlarına Bak Bir Avea İnternet NEyse Onu Şeç Yada Oparatörden Baştan İste Ayarları Kur Yeniden Başlat CihaziBak genç kardeşim espri kaliteli ama gerçekten gulunucek durum değil paket. Veri acilmiyor diyorum [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]

Bence Ayarlar İle Alakali Olabilir.Başima Aveada Geldi Cihaz 3G Açıkken Nete Giriyor Kapatiyorum GirmiyorduDiscoverydir cihazim ama onlarda demedim
Bir Tuhaf İşleri Var Anlayacağin Ama Sorunun Yazılımsal YaniBi ara benimde başıma gelmişti ama çabuk cozdum yukledigim bir uygulamadan kaynaklanmistiArkadaşlar mobil veriyi ne yapsam acamadim aciliyor ama yukarda H H+ veya G cikmiyor format attim yine olmadi şebeke ayarlarini aletini ustume getirdim yine olmadi.[emoji22]

Derken hocam stock falanBi ara benimde başıma gelmişti ama çabuk cozdum yukledigim bir uygulamadan kaynaklanmisti
Sendede olabilir diyeceğim ama format attigina gore cihaz sifirlanmis, stock rom yüklemek mantıklı bir seçenek su anda![]()
Derken hocam stock falan