Karavelaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mesela ugrasiyorken telefonla durduk yere bir yere tikliyordu aşağı yukarı gidiyordu.İste teknik serviste de ne alaka ise her seferinde anakart değişti.Arıza tam olarak nedir
Yasal olarak iade şartları nelerdir?Eğer 3 olduysa değişim yapın bence zaten anakart değişen cihazdan hayır gelmez
İadeyi garantiye gidip olayı anlatıp yenisini alabilirsin yada olay durduk yere olursa tüketici mahkemesine başvurup para iadesi yapabilirsin.Zaten diyorumki gitcek servise iade etmem için neler gerekiyor
Değişimi biliyorum şuan değişim olacak zaten amacım iade etmekhocam bildiğim kadarıyla 3 kere aynı sebepten muzdarip olupta çare bulunmazsa direkt değişim alıyorlar
Bugün teknik servisi arayıp konuşacağım bakalımİadeyi garantiye gidip olayı anlatıp yenisini alabilirsin yada olay durduk yere olursa tüketici mahkemesine başvurup para iadesi yapabilirsin.
Değişimi biliyorum şuan değişim olacak zaten amacım iade etmek
 General Mobile 4G yle ilgili problemleriniz varsa buyrun yardımlaşalım .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
{Reklam Amaçlı Değildir . Hatta Reklam Yapanları Sevmem. Bizzat size ben yardımcı olacağım buyrun} Bunu 1000 yerede atsam reklam değil yardım edicem söz veriyorum
 General Mobile 4G yle ilgili problemleriniz varsa buyrun yardımlaşalım .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
{Reklam Amaçlı Değildir . Hatta Reklam Yapanları Sevmem. Bizzat size ben yardımcı olacağım buyrun} Bunu 1000 yerede atsam reklam değil yardım edicem söz veriyorum
Öneriniz güzelmiş, nereye açıyım konuyu
Sorun çözülmüştür konu kilitlenebilir @SHS
Öneriniz güzelmiş, nereye açıyım konuyu
Yaa 600 kişi olursa admin olucam ne yapayım yazmak zorunda kaldım. Elime böyle yük bildirdiler işte. Safız ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?