class 10 hafıza kartı al a101 de 20 liraya 16 gb toshiba class 10 sd kart satılıyor fiyatı uygun
Daha Gelmez.Ben bugun onu almak icin tam 4 tane A101'e gittim. Hicbirinde kalmamisti. Cabucak bitmis. Ertesi gun tekrar getiriyorlar mi acaba?
tekrar getirmezler haftalık listeye göre ürünleri ilk gününden getiriyorlar ben bulabildim fiyatı uygun olduğundan çabuk bitiyor 16 gblık tablet ve telefonlara uyumlu olan usb bellekte vardı onu almayıp sd kart aldımBen bugun onu almak icin tam 4 tane A101'e gittim. Hicbirinde kalmamisti. Cabucak bitmis. Ertesi gun tekrar getiriyorlar mi acaba?
8 gb yeter ama 16 da olabilirKaç GB?
tekrar getirmezler haftalık listeye göre ürünleri ilk gününden getiriyorlar ben bulabildim fiyatı uygun olduğundan çabuk bitiyor 16 gblık tablet ve telefonlara uyumlu olan usb bellekte vardı onu almayıp sd kart aldım
sd kartın aynısı hızlıalda var
kolay gelsin iyi stajlar a101 de bir kere s3 mini kalmamıştı a101 çalışanı kampanya ürünleri sınırlı sayıda geliyor daha sonra tekrar kampanya yapılırsa gelir demişti istersen sende sor a101 e hızlıalda aynı ürün 25 liraya geliyorStaj islemleri icin kosturmaktan vaktim kalmamisti. Saat 17.00 gibi gitmeye firsatim oldu. O zaman da sadece 8gb kalmisti. A101'de bir urun 1 hafta boyunca hep satilmiyor mu? Yani yarin kesin olarak tekrar gelmeyecek mi?
sen 16 gb al iyi olur bendeki 8 gb dı bazen yetmiyor8 gb yeter ama 16 da olabilir
iyi fırsatı kaçırmamış oldunburadan gordum gittim aldım hemen5 tane daha vardı

bilgilendirdiğin için teşekkürler burada görünce hemen aldım sd karta ihtiyacım vardı fiyatlarını pahalı buluyordum birde uygun olanları class 4 dü iyi bir fırsat oldu.class 10 hafıza kartı al a101 de 20 liraya 16 gb toshiba class 10 sd kart satılıyor fiyatı uygun
buradan gordum gittim aldım hemen5 tane daha vardı
Ankara Çankaya yürüme mesafesinde 8 tane a101 olunca bir urunu bulmak kolay oluyor sansima ilk gitrigimde vardıSagolun beyler.
Nerede oturuyorsun kardesim? Mobilim gorunmuyor da su an.
Ankara Çankaya yürüme mesafesinde 8 tane a101 olunca bir urunu bulmak kolay oluyor sansima ilk gitrigimde vardı
Ama yapacak bir sey yok sagol kardesim.kaç tlye ve nereden aldınburadan gordum gittim aldım hemen5 tane daha vardı
20 tl A101 denkaç tlye ve nereden aldın

A101'den alınanların garanti durumu nasıl? Yok mu?