Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fişi fatura yerine geçiyor.Resmi oldugu için herhangi bir sorunda firmayla temasa geçip fişiyle birlikte yollayabiliriz.Firma kabul etmezse gidip tüketici hakem heyetine verirsin.
Fişi fatura yerine geçiyor.Resmi oldugu için herhangi bir sorunda firmayla temasa geçip fişiyle birlikte yollayabiliriz.Firma kabul etmezse gidip tüketici hakem heyetine verirsin.
Teşekkürler. Yani garantisi fiş oluyor değil mi? Ben bir sürü A101'e baktım kalmamıştı, bu yüzden gittim bir dükkandan 30 liraya aldım A101'dekinin aynısı. Fakat fiş almayı unutmuşum nasıl unuttun diye sormayın Ertesi gün gittim fişini de aldım. Garantilik bir durum olursa kimle irtibata geçeceğiz acaba?
içinden kagıt çıkmaz çıksa bile işe yaramaz tüm firmalar fatura üzerinden çalışıyor artık fişin oldu mu herhangi bir sorunda cihazın markasının danışma hattını arar bilgi alır ve fişi ile ürünü garantiye yollarsın bu işler böyle