Tavsiye Discovery için hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga KESER

Üye
    Konu Sahibi
Discovery için hafıza kartı
discovery için hangi hafıza kartını almalıyım acil yardım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kaç GB?

caps6

caps6

Üye
class 10 hafıza kartı al a101 de 20 liraya 16 gb toshiba class 10 sd kart satılıyor fiyatı uygun

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dayannight
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
class 10 hafıza kartı al a101 de 20 liraya 16 gb toshiba class 10 sd kart satılıyor fiyatı uygun

Ben bugun onu almak icin tam 4 tane A101'e gittim. Hicbirinde kalmamisti. Cabucak bitmis. Ertesi gun tekrar getiriyorlar mi acaba?

caps6

caps6

Üye
Ben bugun onu almak icin tam 4 tane A101'e gittim. Hicbirinde kalmamisti. Cabucak bitmis. Ertesi gun tekrar getiriyorlar mi acaba?
tekrar getirmezler haftalık listeye göre ürünleri ilk gününden getiriyorlar ben bulabildim fiyatı uygun olduğundan çabuk bitiyor 16 gblık tablet ve telefonlara uyumlu olan usb bellekte vardı onu almayıp sd kart aldım
sd kartın aynısı hızlıalda var

Son düzenleme:
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
tekrar getirmezler haftalık listeye göre ürünleri ilk gününden getiriyorlar ben bulabildim fiyatı uygun olduğundan çabuk bitiyor 16 gblık tablet ve telefonlara uyumlu olan usb bellekte vardı onu almayıp sd kart aldım
sd kartın aynısı hızlıalda var

Staj islemleri icin kosturmaktan vaktim kalmamisti. Saat 17.00 gibi gitmeye firsatim oldu. O zaman da sadece 8gb kalmisti. A101'de bir urun 1 hafta boyunca hep satilmiyor mu? Yani yarin kesin olarak tekrar gelmeyecek mi?

caps6

caps6

Üye
Staj islemleri icin kosturmaktan vaktim kalmamisti. Saat 17.00 gibi gitmeye firsatim oldu. O zaman da sadece 8gb kalmisti. A101'de bir urun 1 hafta boyunca hep satilmiyor mu? Yani yarin kesin olarak tekrar gelmeyecek mi?
kolay gelsin iyi stajlar a101 de bir kere s3 mini kalmamıştı a101 çalışanı kampanya ürünleri sınırlı sayıda geliyor daha sonra tekrar kampanya yapılırsa gelir demişti istersen sende sor a101 e hızlıalda aynı ürün 25 liraya geliyor
8 gb yeter ama 16 da olabilir
sen 16 gb al iyi olur bendeki 8 gb dı bazen yetmiyor

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
buradan gordum gittim aldım hemen :D 5 tane daha vardı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hemen Hemen O Fiyatlarda Buyur

dayannight

dayannight

Üye
bilgilendirdiğin için teşekkürler burada görünce hemen aldım sd karta ihtiyacım vardı fiyatlarını pahalı buluyordum birde uygun olanları class 4 dü iyi bir fırsat oldu.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ankara Çankaya yürüme mesafesinde 8 tane a101 olunca bir urunu bulmak kolay oluyor sansima ilk gitrigimde vardı

Hmm ben İstanbul'dayim ve burda bulmak zor. Oradaki gorevli kadin dedi millet almak icin sabahin korunde kalkip geliyormus haliyle de cabucak bitiyormus. Eger yakinimda olsaydin bana da almani isteyecektim bi yerde bulusir parasini verirdim. :D Ama yapacak bir sey yok sagol kardesim.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Class 10 almalısın.

Üst Alt