Discovery eski sistem güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
Discovery eski sistem güncelleme
bu gün telefonun fontunu değiştrdm telefon açılmaz oldu orjinal rom yüklendi ama sürümü çok eski güncellesem sorun yaratırmı çıkan güncellemeleri tek tekmi buluyo acaba.30mb guncelleme buldu sadece

[/url]

[/url]

kaç tane güncelleme çıktıysa tek tek mi güncelliyo acaba önce ilk çıkan sonra 2. ye felanmi geçiyo yardımınıza ihtiyacm var

Son düzenleme:

SHS

SHS

Üye
Aynen tek tek güncelliyo ama bazı forumlarda var son stock rom

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
yok bn tek tek güncellerim hata verirse yerelden nasıl güncelleyebilirim bu güncellemeleri indirebileceğim resmi bi site varmı.bide güncellerken telefona bişey olmaz demi brick felan

SHS

SHS

Üye
resmi site yok sanırım, netin iyise tek tek güncelleyebilirsin, brick olacağını sanmıyorum bi sorun olursa güncelleme yapmıyor

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
bide 4gb discovery için orjinal rom nerden bulurum nasıl yüklerim orjinal romu internette dolu var ama güvenemiyorum sağlam bi link verebilirmisiniz

YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

MelankoLera

Üye
Kardeşim 4Gb orjinal rom Discovery resmi sitede var ama Kitkat bilmem işini görür mü

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
kardeşm saol ama vaz geçtim rom olayndan çok zor bide telefon hiç açılmaz olduyomuş.

MelankoLera

Üye
Ya aslında öyle birse biraz zor. Çünkü ben philz recocery ile Kitkat flasladim. Ama Kitkat roumu bulamıyorum. Kardeşim bulursam atarım çünkü bende yapalı 1 hafta oldu.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi
kitkat romu mu

ByKatre

ByKatre

Üye
hayır kardeşim tek tek güncellemiyor 16gb ye 4gb romü atmışsın arkadaşın telefonunu yaparken basıma geldi.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
    Konu Sahibi

tek tek güncelledim bile önce birini indiriyon sonra diğer güncelleye geçiyon 4 gb telefona 4gb rom atıldı
yanlış bilgi vermeyin atılan rom orjinal se tek tek güncelleniyo