Tavsiye Discovery ahize sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Experiance

Üye
    Konu Sahibi
Discovery ahize sesi
Merhaba arkadaşlar discovery de biriyle konuşurken karşıdaki kişinin sesi çok az geliyor hele bir de kalabalık , gürültülü ortamlardaysanız duyma şansınız 0 .

Jelly bean sürümünde MTK çalışıyordu bir çözümü vardı ama Kitkat için bir çözümü yok sanırım bunu arttırmanın bir yolu var mı? telefoncular arttırabilir mi?

kralberk13

kralberk13

Üye
  • şu ayarları yaptım ses biraz daha iyi oldu

Önemli Not: Bu ayarları uygulamak kişinin kendi sorumluluğundadır.Yapılan testlerde işe yaradığı görülmüştür fakat sorumluluk alınmaz.

Google Market ten Ücretsiz olan Mobileuncle tools indirin
    Programı açın
    Engineer Moda girin
    Engineer Mode MTK ya girin
    Üst menüden (sürükleyerek) Hardware Testing e gelin
    Audio yu seçin
    Normal Mode u seçin
    Type Kısmından SPH seçin
    alttaki level dereceleri ses derecesi en yüksek ses ayarı için level 6 yı seçin
    Alt kısımda bulunan Value is ... Kısmındaki değeri 160 yapın [ ses çok gelirse kısarsınız ses az diye şikayet etmeyin ]
    Set diyerek kaydedin.
    Telefonu yeniden başlatın. Ses sorunu çözülecektir.

Eğer giden ses kısık derlerse onun içinde type= mic value=160 yapmanız gerekiyor.

Önemli Not: Bu program tehlikelidir. Root gerekmemektedir. Bilmediğiniz menülere girip değerler ile oynamayın. Sadece anlatılan menülere girip işlemleri yapın.
  • Dip not:alıntıdır denenmedi

• Beğen
Tepkiler: Experiance

Experiance

Üye
    Konu Sahibi

Önemli Not: Bu ayarları uygulamak kişinin kendi sorumluluğundadır.Yapılan testlerde işe yaradığı görülmüştür fakat sorumluluk alınmaz.

Programı açın
      Engineer Moda girin
      Audio yu seçin
      Normal Mode u seçin
      Type Kısmından SPH seçin
      Alt kısımda bulunan Value is ... Kısmındaki değeri 160 yapın [ ses çok gelirse kısarsınız ses az diye şikayet etmeyin ]
      Set diyerek kaydedin.

Eğer giden ses kısık derlerse onun içinde type= mic value=160 yapmanız gerekiyor.

Önemli Not: Bu program tehlikelidir. Root gerekmemektedir. Bilmediğiniz menülere girip değerler ile oynamayın. Sadece anlatılan menülere girip işlemleri yapın.

Kitkatta mtk çalışmıyormuş ayrıca cihazım rootlu değil maalesef.

Başka bir ihtimal yok mu ? mesela telefoncular arttıramazmı?

Programı açın
      Engineer Moda girin
      Audio yu seçin
      Normal Mode u seçin
      Type Kısmından SPH seçin
      Set diyerek kaydedin.

sizde discovery kullanıyorsunuz galiba sizdede ses az geliyormu kalabalık/gürültülü ortamlarda (dışarıda,okulda) vs. ses az geliyor mu ?(duyulmayacak seviye)

kralberk13

kralberk13

Üye
bende iyi geliyo
bir apk vercem istersen onu dene
denenmedi
yorumunu bekliyorum :)

kralberk13

kralberk13

Üye
root gerektirmiyo sanırım
denemedim zaten yardımım dokunur belki diye bulup upload ettim