Keşke format atmasaydın, romu tekrar kursan ?BEYLER ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ROMU KURDUM SONRA ESKİ RECOVERYE DONDUM FORMAT ATTIM TELE TEL GENERAL MOBİLE YAZISINDA KALIYOR CİNCE RECOVERY YAAACAM AMA YAPAMIYORUM LUTFEN YARDIM EDİN ACİLLLL
Twrp recovery kurdiscovery 2 açılmıyor (Discovery 2 ve Plus Telefonun Açılmıyor İse) başlığndaki tüm işlemleri yaptım çince rocevery den 1 diyorum sonra 2 diyorum ama romzip çıkmıyor hata veriyor. yardımcı olabilirmisin tşkler.
discovery 2 açılmıyor (Discovery 2 ve Plus Telefonun Açılmıyor İse) başlığndaki tüm işlemleri yaptım çince rocevery den 1 diyorum sonra 2 diyorum ama romzip çıkmıyor hata veriyor. yardımcı olabilirmisin tşkler.
Recovery kursak sadece genede güncelleme alamıyoruz dimiTwrp recovery kur
Güncellemeyi root yaparsan alamazsınRecovery kursak sadece genede güncelleme alamıyoruz dimi
Ben root yapmıştım sonra Orj stock rom yuklerken hard brick oldu anakart değişti büyük ihtimal serviste şimdi de güncelleme gelirse diye yapmadım ocaktan beri yok güncelleme6 ay once root attim gelmedi daha suan hemem stock yedege donebilirim beklemedeyim
Ya sırf sarj çabuk bitiyor diye clans of clans oynuyorum root yapasım var6 ay once root attim gelmedi daha suan hemem stock yedege donebilirim beklemedeyim
Yedek doğru klasördemi niye hata versinkitwrp kurulu ama yedek dosyalarını geri yükleyecem E: block device not present. cannot wipe cache hatası alıyorum
at bakalım nasılmışBEYLER BEN YAPTIM Bİ SİTEDE BULDUM D2 NİN ORJİNAL ROMU FLN ROM ATARMIŞ GİBİ ATMIYONUZ SPFLASH TAN HER SEYİ İLK FORMATTAN SİLİYONUZ SONRA İŞTE SİTEDEKİ GİBİ YAPIYORSUNUZ BNMKİ PLUSTU BN YAPTIM D2 YE DONDU ACILISTADA D2 YAZIYOR SONRA MİUİ YE GERİ DODUM BAŞKA SİTENİN LİNKİ PAYLAŞMAK YASAKSA PAYLAŞİMAM YASAK DEĞİLSE PAYLASIYIM AGA
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AGA BU FORUMDA ANLATILMIŞ
NOT: FORMA ATARSANIZ İMEİ GİDER İMEİYİ NASL GERİ GETİRELECEGİ ANLATILMIŞ