GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

oflumetin61

Üye
beyler supersu yu twrp 2.8.5.0 ile yukledim ama suoersu kodlaması yok diyor.
(onceden kingo root ile atmiştim. )

Son düzenleme:

oflumetin61

Üye
Olmadı ???
Önceki supersu yı silmeden flashladim
Sonra google playdan guncelledim
Sonuç : su kodlaması yok

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Arkadaşım ilk yüklemende çikan su kodlaması güncellensinmi uyarısına hayır demişsin o yüzden olmuyor

oflumetin61

Üye
Nasıl düzeltebilirim ?
Nasıl düzeltiliyor çözümü vardır değilmi?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Nasıl düzeltebilirim ?
Yukarıda verdiğimi recoveryden flasla reboot dedikten sonra çıkan uyarıa normal olarak yükle diceksin, çözülmeyecek bi sorun değil ha olmadı başka bir arkadaş çözebilir

ecel227

Üye
Nasıl düzeltebilirim ?
Cince bi yazi geliyor kingo root uygulamasini yuklediyseniz uc secenek var supersu root istegi gelir galiba en alt secenek idi onu isaretleyin ve guncellemeyi yapin ben oyle yaptm

oflumetin61

Üye
Yukarıda verdiğimi recoveryden flasla reboot dedikten sonra çıkan uyarıa normal olarak yükle diceksin, çözülmeyecek bi sorun değil ha olmadı başka bir arkadaş çözebilir

Twrp 2.8.5.0 ile flashliyom süpersu yı rebbir system now yapıyorum açtığında normal felan seçenekleri çıkmıyor direk supersu kodu yok diyor.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Twrp 2.8.5.0 ile flashliyom süpersu yı rebbir system now yapıyorum açtığında normal felan seçenekleri çıkmıyor direk supersu kodu yok diyor.
yüklediğin pro kingoroot ile unroot yap öyle dene

oflumetin61

Üye
Tmm denicem
İnşallah olur :)
kingo rootu actmda normal mode yazıyordu
root a bastım (ama CPU-Z den baktımda root = yes yazıyordu.)
nasıl oluyor?
Herkese tesekkurlernsonun da root attım :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Tmm denicem
İnşallah olur :)
kingo rootu actmda normal mode yazıyordu
root a bastım (ama CPU-Z den baktımda root = yes yazıyordu.)
nasıl oluyor?
Herkese tesekkurlernsonun da root attım :)
Hadi geçmiş olsun :oke:

memo4535

memo4535

Üye
Hahahaha GM 5.0 verecekmis afedersiniz ama ulan alcatel vermiyo siz nasil vereceksiniz guncellemeyi bunu da bekletip 2020 de mi vereceksiniz beceriksizler sizi (telpa gorsun bunu hayati yalan olan firma)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Hahahaha GM 5.0 verecekmis afedersiniz ama ulan alcatel vermiyo siz nasil vereceksiniz guncellemeyi bunu da bekletip 2020 de mi vereceksiniz beceriksizler sizi (telpa gorsun bunu hayati yalan olan firma)
Kaynak varmı?

memo4535

memo4535

Üye
Resmi facebook sayfasinda var

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Pittech linki verdimya aynı konuyu başka forumada açmış o arkadaş. İndirdim bütün flash tool dosyaları var. Flash tool ile yüklenen orj yedek diyor. Bugün denicektim is cıktı. Denemek istersen link vereyim sana. Fakat konudaki gibi teli formatlama. Firmatlamadan yuklicen
Hocam benimki plus bu olmaz ama aynı dosyaları yedeğimden ayıklayabilirim belki
Plus sahipleri bi yardımcı olsa diyorum, şu twrp backup için :)

• Beğen
Tepkiler: caneira07
memo4535

memo4535

Üye
Arkadaslar telefon kingroot ile rahat rahat rootlaniyor bilgisayara gerek kalmadan ancak supersu yuklenmiyom kinguser de yeter ekleyelim bunu konuya

• Beğen
Tepkiler: caneira07

-LazKopaT61

Üye
Arkdaşlar buradaki romları denemek istiyorum ancak yükleyemiyorum yardım edebilicek olan biri varmı acaba

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Arkdaşlar buradaki romları denemek istiyorum ancak yükleyemiyorum yardım edebilicek olan biri varmı acaba
Çok büyük ihtimal yüklenmez cihazına yazık etme illa denicem diyorsan full yedek al

-LazKopaT61

Üye
romları indiremedim ki indirebilsem deniyecem

Üst Alt