Öncelikle bunu flasla sonra en güncel olanı kurarsınbeyler supersu yu twrp 2.8.5.0 ile yukledim ama suoersu kodlaması yok diyor.
(onceden kingo root ile atmiştim. )
Yukarıda verdiğimi recoveryden flasla reboot dedikten sonra çıkan uyarıa normal olarak yükle diceksin, çözülmeyecek bi sorun değil ha olmadı başka bir arkadaş çözebilirNasıl düzeltebilirim ?
Nasıl düzeltiliyor çözümü vardır değilmi?
Cince bi yazi geliyor kingo root uygulamasini yuklediyseniz uc secenek var supersu root istegi gelir galiba en alt secenek idi onu isaretleyin ve guncellemeyi yapin ben oyle yaptmNasıl düzeltebilirim ?
Nasıl düzeltiliyor çözümü vardır değilmi?
Yukarıda verdiğimi recoveryden flasla reboot dedikten sonra çıkan uyarıa normal olarak yükle diceksin, çözülmeyecek bi sorun değil ha olmadı başka bir arkadaş çözebilir
yüklediğin pro kingoroot ile unroot yap öyle deneTwrp 2.8.5.0 ile flashliyom süpersu yı rebbir system now yapıyorum açtığında normal felan seçenekleri çıkmıyor direk supersu kodu yok diyor.
Hadi geçmiş olsunTmm denicem
İnşallah olur
kingo rootu actmda normal mode yazıyordu
root a bastım (ama CPU-Z den baktımda root = yes yazıyordu.)
nasıl oluyor?
Herkese tesekkurlernsonun da root attım![]()

Kaynak varmı?Hahahaha GM 5.0 verecekmis afedersiniz ama ulan alcatel vermiyo siz nasil vereceksiniz guncellemeyi bunu da bekletip 2020 de mi vereceksiniz beceriksizler sizi (telpa gorsun bunu hayati yalan olan firma)
Hocam benimki plus bu olmaz ama aynı dosyaları yedeğimden ayıklayabilirim belkiPittech linki verdimya aynı konuyu başka forumada açmış o arkadaş. İndirdim bütün flash tool dosyaları var. Flash tool ile yüklenen orj yedek diyor. Bugün denicektim is cıktı. Denemek istersen link vereyim sana. Fakat konudaki gibi teli formatlama. Firmatlamadan yuklicen

Çok büyük ihtimal yüklenmez cihazına yazık etme illa denicem diyorsan full yedek alArkdaşlar buradaki romları denemek istiyorum ancak yükleyemiyorum yardım edebilicek olan biri varmı acabaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
miui v6 yı da deneyebilirsin ben orjinale dönemediğim için mecburiyetten kullandım ama şarzı filan bayağı iyi gidiyorromları indiremedim ki indirebilsem deniyecem