ali1288
Üye
Yazılımın da etkisi var ama genel olarak donanımsal bir sorun. İşlemcisinin 8 çekirdeğine de yük bindiğinde çalışmak için aşırı güç tüketiyor ve haliyle çok ısınıyor.S.aleykum arkadaşlar benim arkadaş da discovery 2 var ve oyun oynarken falan çok ısınıyor bide telefon sarjdayken kullanırken şarjı bitiyor . acaba yazılımdan dolayı mıdır bu sebebler
Su kodu mu güncellenmiyor yoksa uygulama mı?Supersu güncelleme yapmıyor toplar dönüp duruyor buna bir çözüm varmı?
ozaman su kodu gücellemiyor yeniden mi rootlayacamKaldırıp yeniden kurmadan başka çare yok. Su kodu olsaydı tekrar rootlamalıydın
direk root aşamasına geç bakalım vroot root yapacakmı bidahasupersu dan root kaldır dedim siliniyor diyor oyle bekliyor :S sıkıntı büyük galiba :S
1) ölüsü 650-700 arası (tabi zenfon2 çıkmadan satılırsa)1. Bu cihazı kaça elden çıkarırız
2. Zenfone2 fiyatı nedir tam olarak?
Kamerası daha iyi, 4g var, güncellemeler garanti, RAM fazla, işlemci ısınması yok, ekran 5,5 inç, telefon dünya çapında satıldığı için custom ROM fazla. Stok rom derdi yok, orası burası çatladı derdi yok, en önemlisi telpa yok bu liste uzar gider. Samsung s6 yı çift sim çıkarsa direk onu alırdım. 3 hat var bende. 2 si şahsi 1 i şirket hattı. İş gereği şantiyelerde yani dağ başına gidip kalıyorum. Ve dağbasında hangi operatörün çekeceği belli olmuyor. İş ile ilgili bir sorun olduğunda yada evde bi sorun olduğunda ulaşılabilir olmam lazım. Velhasıl piyasadaki gelmiş geçmiş en iyi çift sim cihaz asus zenfone 2 olacak gibiİyice araştırmak lazım discovery2 alırken pek düşünmemiştimayrıca sırf 4G İçinde değişmem birçok sebep var zaten
İkna oldum bende düşünebilirim artıkKamerası daha iyi, 4g var, güncellemeler garanti, RAM fazla, işlemci ısınması yok, ekran 5,5 inç, telefon dünya çapında satıldığı için custom ROM fazla. Stok rom derdi yok, orası burası çatladı derdi yok, en önemlisi telpa yok bu liste uzar gider. Samsung s6 yı çift sim çıkarsa direk onu alırdım. 3 hat var bende. 2 si şahsi 1 i şirket hattı. İş gereği şantiyelerde yani dağ başına gidip kalıyorum. Ve dağbasında hangi operatörün çekeceği belli olmuyor. İş ile ilgili bir sorun olduğunda yada evde bi sorun olduğunda ulaşılabilir olmam lazım. Velhasıl piyasadaki gelmiş geçmiş en iyi çift sim cihaz asus zenfone 2 olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?