memo4535
Üye
Hocam guzel bi anlatim hazirlarsaniz konuya ekleme yapabilirizAynen deneyen kimse olmamis galiba baska forumdan 1.60 gb falan dosya indirdim kurmaya calistim ancak hatalar verdi uyumlu degil diye scatter dosyasini bu forumdaki ana konunun sp flash toolstan aldim ve onla flashladim ve bu sefer alcatel romdan orjinal discovery 2 romuna dondum ilk basta tel acilirken sim karti bulunamadi diyor ama o kadarda olsun hafiza kartini goruyor sıkıntı yok eger kurmak isteyen olursa yardimci olurum.
Bu stock rom yedek değil cwm ile yüklenmiyor konudaki rom plus cihazlara olmuyordu ve tamamen farklı bir yöntem ile flashlanıyor nerede var?Keske ana konudan ayri konu acmasaydik anlatimi var zaten bu konuda
Yazılım hatası var farklı bir launcher kullanarak sorunu cözebilirsinselam ustad dediğin sekilde yaptım oldu her sey root falan da bir siteden miu indirdim kurdum acıldı twrp den ama menu geçişlerinde sıkıntı var kaydırmaya calıstıgımda oburku sayfa hemen gelimiyor sence neden yapabilir onun haricibde bir sıkıntı yok gibi geldi
portlanması gerek sen kuramazsınusta bir şey soracam ya bu mıuı da guncelleme var indiriyom ama nasıl kuracaam onu bilmiyorum yardımcı olursan sewinirim
Çokkötü bence bu yüzden orjinale döndümMiui romunda kamera vs calisiyor mu
Bunu ancak romu yapan becerebilir yada uzman biriportlama derken portlanmısı varmıdır ben arıyom bulamadım gitti usta ya bir yardımcı olsan twrp den kurulmaz mı yaa nasıl işi bu ya guncelleme indiriyoz kuramıyoz acayip bisey yaaaa
Garanti yolu gözüktütel en sonunda brick oldu kanıımca acılmıyo recovery de acılıo ama format falan atsamda kalıo orda sizin dediklerinizi yapamaya calıstım ama cince recovry bi turlu portlayamadım sp flash toll dan tel gormuyo hiç bir sekilde
tel en sonunda brick oldu kanıımca acılmıyo recovery de acılıo ama format falan atsamda kalıo orda sizin dediklerinizi yapamaya calıstım ama cince recovry bi turlu portlayamadım sp flash toll dan tel gormuyo hiç bir sekilde
Bnde yaptılar girdigaranti kapsamına girmez heralde :P
Bnde yaptılar girdigaranti kapsamına girmez heralde :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?