YaşlıTaşCocuk54
Üye
Yaptım olmadı bide önceden göstermediği resimleri gösteriyor bakcleanmaster ı yükle marketten çift resimleri bulma özelliği var. biriki tıkla halledersin
Yaptım olmadı bide önceden göstermediği resimleri gösteriyor bakcleanmaster ı yükle marketten çift resimleri bulma özelliği var. biriki tıkla halledersin
.nomedia at klösörlerin içine. xplore indir. yeni txt belgesi oluştur ama içi tamamen boş olsun. kaydet. sonra adını .nomedia olarak değiştir. isim olmayacak . olacak uzantısı nomedia olacak. galeride görünmemesini istediğin her klasöre bunu kopyala galeri o klasörü okuyamazYaptım olmadı bide önceden göstermediği resimleri gösteriyor bak
Link verPhrilz recovery deneyin mükemmel
Hangisini yukluycez kod adi ne telin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orjinal rom kullanmayın çok eksiği var linki yukarda buradan yükle...
Art kullanıyorum bende. Gözle görülür hız farkı var. Bide tel hiç ısınmadıDalvikten ART geçtim daha iyi şuan biraz gene yavaşlık var bu arada düzeldi galeri
Nasıl bir telefondur Çözemedim gitti format attık eski hali daha iyidi![]()
Bir an Art ın ne olduğunu unuttumArt kullanıyorum bende. Gözle görülür hız farkı var. Bide tel hiç ısınmadı
:AnlamadımBeyler adama iftira attım yan hesapla girip VPN de accam sen boş ver onu dicem paylaş romu dicem romu paylaşmayı vazgeçti
Adamın msjları silmişki ne dediLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Senin gibi .. Hakaret etti paylaşmıycam dedi BN yedek hesapla işi düzelticemAdamın msjları silmişki ne dedi