Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}
Sponsorlu Bağlantılar
sebo7
Üye
tamam bende uzantı gizli durumda oldugu için sadece recovery yazıyor bir daha yapıyorum bakalım
tamam bende uzantı gizli durumda oldugu için sadece recovery yazıyor bir daha yapıyorum bakalım
jeosalih
Üye
kardeş videodaki gibi yapacan 5 sn sürmüyo
ÇaRşI 2387
Üye
hadi bakalım
jeosalih
Üye
Team viewer varsa id ver ben yapam senin pcye bağlanıp
olmazmı yaw ben arazide bile ofis bilgisayarını evdeki bilgisayarı kontrol edebiliyorum
hemde cep telefonundan
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Konu Sahibi
bu kadar sürmez zannediyordum ama ?
jeosalih
Üye
Bende il dışındayken eşim faceden nasıl görüntülü konuşacam dedi. tam 1.5 saat sürmüştü anlatmam
sebo7
Üye
kardes yapılışta sıkıntı yok suan. ya flash toolda yada bilgisayarda sıkıntı var bi yarım saate başka makineden deneyecem bakalım bu makinada olmadı çünkü
jeosalih
Üye
işletim sistemi ne
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Konu Sahibi
win7 benim computer
sebo7
Üye
Videodakinin aynısını yapıyorum orası tamam. telefonu açıkken tanıttım gördü telefonu bilgisayar oda tamam. download diyorum 5 sn sonra takıyorum ama flash toolda hiç bişey yapmıyor öyle duruyor. başka soketlere taktım yine olmadı sildim bida yükledim yine olmadı malesef
win7 işletim sis.
jeosalih
Üye
tamam sorun olmaz benim ofisteki 7 32 bit evdeki 7 64 bit ikisindede sorun olmuyor. sorunu tam olarak yazarmısın
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Konu Sahibi
pda net driverları yüklü dimi ?
jeosalih
Üye
pcye reset at driverlar belki ozaman aktif olur
başka aklıma gelen bişey yok
antivürüsü kapatttttt bide güvenlik duvarını belki engellediler. sp flash toolu yeniden yükle ondan sonra
sebo7
Üye
tamam bi reset atam bu arada pda not connect yazıyor hep sizde de oylemi?
jeosalih
Üye
telefon kapalı iken öyle yazar açık iken bağlanır
sebo sen nerede yaşıyon ankaradaysan bi işyerime uğra
ÇaRşI 2387
Üye
Bu konu böyle giderse herkese rütbe atlatır
olmadı kargoya ver bize gönder