YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi jeosalih' Alıntı: benim yüklediğim recovery ve scatter dosyasını seçeceksin orjinali değil benim yüklediğim recovery ve scatter dosyasını seçeceksin orjinali değil Genişletmek için tıkla ... iyi bende video yu çektim dosyalar mevcut ben takip ediyorum devam edin ok
jeosalih' Alıntı: benim yüklediğim recovery ve scatter dosyasını seçeceksin orjinali değil benim yüklediğim recovery ve scatter dosyasını seçeceksin orjinali değil Genişletmek için tıkla ... iyi bende video yu çektim dosyalar mevcut ben takip ediyorum devam edin ok
sebo7 Üye jeosalih' Alıntı: sp flashtool driver Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız scatter dosyası Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız recovery Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu recovery cince olan mı?
jeosalih' Alıntı: sp flashtool driver Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız scatter dosyası Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız recovery Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu recovery cince olan mı?
jeosalih Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: iyi bende video yu çektim dosyalar mevcut ben takip ediyorum devam edin ok Genişletmek için tıkla ... Ne alınıyorsun kardeş yaw Orjinal recovery şimdilik lazım değil ki yedekten sonra yüklicez onu sebo7' Alıntı: bu recovery cince olan mı? Genişletmek için tıkla ... evet o lazım zaten yedeği hafıza kartsız telefonda o alabiliyor. diğer recoveryler hep hafıza kartı istedi
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: iyi bende video yu çektim dosyalar mevcut ben takip ediyorum devam edin ok Genişletmek için tıkla ... Ne alınıyorsun kardeş yaw Orjinal recovery şimdilik lazım değil ki yedekten sonra yüklicez onu sebo7' Alıntı: bu recovery cince olan mı? Genişletmek için tıkla ... evet o lazım zaten yedeği hafıza kartsız telefonda o alabiliyor. diğer recoveryler hep hafıza kartı istedi
jeosalih Üye Recoveryi yüklemeden önce hard format attım dimi. Yedekte yoksa bütün kişisel verilerin olur
sebo7 Üye sua formatlıyorum telefonu usb driveri kurdum herşeyi indirdim şimdi yapmam gerekeni anlatın yapayım heyecan bastı
sua formatlıyorum telefonu usb driveri kurdum herşeyi indirdim şimdi yapmam gerekeni anlatın yapayım heyecan bastı
jeosalih Üye Sen bana çağrı at yaw. Liseli aşıklar gibi msjlasiyok Adam telle pcde işlem yapacak çağrı at diyorum güdüm kendime. Başka telden çağrı at bari
Sen bana çağrı at yaw. Liseli aşıklar gibi msjlasiyok Adam telle pcde işlem yapacak çağrı at diyorum güdüm kendime. Başka telden çağrı at bari
YaşlıTaşCocuk54 Üye Konu Sahibi sebo7' Alıntı: arayamıyom ki simi çıkardım Genişletmek için tıkla ... devam et ya burdan merak ediyom
sebo7' Alıntı: arayamıyom ki simi çıkardım Genişletmek için tıkla ... devam et ya burdan merak ediyom
jeosalih Üye recovery yüklenince haber ver çincede yanlış bişeye basma he. üstten 5 sonra 1 sonra 2 ekran değişene kadar bekle.
recovery yüklenince haber ver çincede yanlış bişeye basma he. üstten 5 sonra 1 sonra 2 ekran değişene kadar bekle.
jeosalih Üye tekrar dene ilk seferde sürücü görmemiştir sürücüyü yeniden yüklemeden tekrar dowloada bas telefon kapalı olacak he bendede öyle olmuştu
tekrar dene ilk seferde sürücü görmemiştir sürücüyü yeniden yüklemeden tekrar dowloada bas telefon kapalı olacak he bendede öyle olmuştu
jeosalih Üye yok dayı yaw interneti kapat diriveri tekrar yükle. windows uptaden araştırıyo dimi driverı ondan öyle. telefon kapalı iken bağlıcan.
yok dayı yaw interneti kapat diriveri tekrar yükle. windows uptaden araştırıyo dimi driverı ondan öyle. telefon kapalı iken bağlıcan.