Yunkaai
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dizi güzel de oyuncuları beğenmedim ben.
o dönemde modaymıs şimdi tekrar moda.Ben bi Engin Altan Düzyatan ın saç traşına takıldım.
Ertuğrul sun sen. Nişantası çocuğu gibi i saç ne abicim
Televizyon izlemem, izlenmemesini de savunurum ama izlenecekse dizi olduğu için izlenmeli sonra dizilerden tarih öğrenmeye kalkıp Kanuni'ye dava açanlar gibi yeni elemanlar türemesin
cahilliğimi mazur görün ama meme yok ne demek? bildiğimiz mememi yoksa başka bi anlamı varmı
Kanuniye dava mı açmış?Televizyon izlemem, izlenmemesini de savunurum ama izlenecekse dizi olduğu için izlenmeli sonra dizilerden tarih öğrenmeye kalkıp Kanuni'ye dava açanlar gibi yeni elemanlar türemesin
Kanuniye dava mı açmış?
Muhteşem yüzyılda konunun sapmasına rağmen oyuncu performansları çok iyiydi. Sırf bu yüzden izliyodum diziyi. Şehzade Mustafa nın boğdurulma sahnesi falan 10 numaraydı.
Yani sen ertugrula gel haci o nasil bence iyiydi selcuklu tiplemesi disindaOyunculukları, dekorlar, müzik falan gayet iyiydi. İzlenir gayet ama onu bizim tarihimiz bu diye algılıyorsa izleyen o zaman sıkıntı vardır, o da yine sıkıntı dizi de değil öyle algılayandadır. Dizi sonuçta bu. Tabi ki yine de beğenmediğim çok yeri olmuştu.
Yani sen ertugrula gel haci o nasil bence iyiydi selcuklu tiplemesi disinda
Dediğim gibi benim dikkatimi oyuncular çekmişti.Oyunculukları, dekorlar, müzik falan gayet iyiydi. İzlenir gayet ama onu bizim tarihimiz bu diye algılıyorsa izleyen o zaman sıkıntı vardır, o da yine sıkıntı dizi de değil öyle algılayandadır. Dizi sonuçta bu. Tabi ki yine de beğenmediğim çok yeri olmuştu.
Bakalim bozmazlarsa ben sevdim yaniŞuan izliyorum kardeş, beğendim valla umarım bozmazlar. Daha çok ok atılsın, daha çok at binilsin. Daha çok haçlı kanı aksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?