Görüşün nedir dostum
.Aslında böyle bir konu açmamın nedeni 2 yıl boyunca din dersimize ateist hocanın girmesiydiYapabilir ama yanlış bilgi vermesi açısından tehlikeli olur
. Tabi ateist olduğunu 5-6 yıl sonra öğrendim.yanlış bilgi verdiği oldu mu fark ettin mi?Aslında böyle bir konu açmamın nedeni 2 yıl boyunca din dersimize ateist hocanın girmesiydi. Tabi ateist olduğunu 5-6 yıl sonra öğrendim.
Yok tek faulü vardı. O da örneğin sınıfın silgisi sürekli yan sınıflar tarafından alınır kaybedilir di o da bidaha allahın oğlu gelse o silgiyi vermiceksin demiştiyanlış bilgi verdiği oldu mu fark ettin mi?

Peki bu cümlede bir çelişki yok mu?Yok tek faulü vardı. O da örneğin sınıfın silgisi sürekli yan sınıflar tarafından alınır kaybedilir di o da bidaha Allah'ın oğlu gelse o silgiyi vermiceksin demişti![]()
Yok öyle din karşıtı bişey söylediğini hatırlamıyorum. Kitaptan işlerdi dersleri zaten. Dediğim gibi anca 4-5 yıl sonra öğrenebildim ateist olduğunuMüfredata uyup görevini ifa ettiği sürece sıkıntı olmasa gerek.
Sorun yok o vakitYok öyle din karşıtı bişey söylediğini hatırlamıyorum. Kitaptan işlerdi dersleri zaten. Dediğim gibi anca 4-5 yıl sonra öğrenebildim ateist olduğunu

Ne gibi. Eğer kullandığı cümleden bahsediyorsan onu din derainde söylediğini söylemiyorumhe tamam o zamanPeki bu cümlede bir çelişki yok mu?
Sanmıyorumbelkid e sonradan ateist olurneden olmasınki
O daha çok allah yoksa siz kime inanmıyorsunuz muhabbetine benzediAnladım onu zaten, demek istediğim Allah'ın varlığına inanmayan bir kişinin, Onun oğlu olduğu düşüncesini nereden çıkarttığıdır.![]()
. Bence o ağır bir kelime onu allaha inanan biri sürekli sayıklamazyani o kelimeden allaha inandığı çıkarılamaz bence