Haber Dinamik Kilit Ekranı Uygulaması Yayınlandı! (512 MB RAM destekli)

Sponsorlu Bağlantılar

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Bende bazen çok güzel anında açılıyor bazen 2 3 saniye bekletiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

R.A.M

R.A.M

Üye
Htc 8x kasmıyor

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Ayırlı olsun bea :D

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Byler sizi hiç anlmıorum kassa ney kasmasa ney hep yontek aynı yukarı kaldırıosun hiç beğenmedim ben boşuna beklemişim kilit ekranını ıphondada sağa çekıon ama ekran nasıl .d inş değişik sitiller gelir bunlar çak acemice

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Microsoft kadar abartan bi yazılım şirketi daha görmedim. Bu dinamik kilit ekranı dedikleri şeyi meraktan Adobe Flash'a dadanmış ortaokul çağındaki çocuklar bile yapar. Alttaki resmi yukarı aşağı kaydırdıkça üzerindeki yazılar sağa sola kayıyor. 8-10 satırlık kodla yapılan işleri böyle büyük bir uygulamaymış gibi vermiyorlar mı işte o beni deli ediyor. Bunun lafı bile olmaz. Yirmi tane kilit ekranı paketi içinden sadece bir tanesi olabilecek bu tasarımı sanki çok büyük bir özellik yapmışlar gibi bize yansıtıyorlar. Bize de aylardır bunu bekletiyorlar. aman ne büyük bir özellik!

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, fraps34, kaygisiz43 ve 2 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynen arkadaşlar ms bu işi beceremeyecek anlaşılan

Son düzenleme:
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Satın o zaman telefonu

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve kamuraN021
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
kamuraN021

kamuraN021

Üye
Bugün bayram arkadaşlar kalp kırmayalım

dakamon

dakamon

Üye
Sana mı soracağım ms'yi koruma gibi politikamdan vaz geçip geçmeyeceğimi ?

Demekki MS yi koruma gibi bir niyetim olduğunu kabul ediyorsun. Umarım bu azmini gorup ucundan bir hisse verirler şirketin sana :D

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Demekki MS yi koruma gibi bir niyetim olduğunu kabul ediyorsun. Umarım bu azmini gorup ucundan bir hisse verirler şirketin sana :D

Vermelerine gerek yok ben böyleyim işine gelene.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bir şeyi de beta olarak çıkarmayın be. Kaç aydır bekliyoruz bunun için abi o kadar surede nasıl kararlı bir uygulama yapamıyor Microsoft aklım almıyor

emre207

emre207

Üye
L925 var bende de ve acayip kasıyor. Açılırken de bekletiyor. Daha da kötüsü, kaldırdıktan sonra standart kilit ekranı da donmaya başlamıştı. Uygulamayı silip soft reset attım zor düzeldi. Betalığına veriyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ah bu kafam bu tur şeylerde ilk oşmıcaksın arkadaş ms bu işi beceremicek sat dıyen arkadaş 600 aşmıolar bu telefonu sen olsan satrmıydın hep soylerım dayım sana 4s alalım derdide inş en kısa zmnda nenı yalancı çıkarır ms

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Rar şifresi: nokiawpblog.com

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Rar şifresi: nokiawpblog.com

Bant genişliği sınırına ulaşılmış. Şu an mevcut linkten indirme yapılamıyor.
İndiren birileri başka yere upload etsin de biz de inceleyelim :eller:

zbahadir

Üye
Kaldırdıktan sonra bir şeyleri değiştiriyor ki normal açılış ekranında bir süre bekleme yapıyor. yoğun geri dönüş yapılmış olmalı. Bir sonraki sürüm kullanılabilir olacaktır. Hala çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. :)

Üst Alt