Haber Dinamik Kilit Ekranı Uygulaması Yayınlandı! (512 MB RAM destekli)

PureFood

Üye
Ben kaldırmaya kıyamıyorum ki ya. Çok güzel çünkü

Tepkiler: emz
ben gayet memnunum geçenlerede hayırlı olsunben gayet memnunum geçenlerede hayırlı olsun

Tepkiler: windman1981
Valla ben kaldırdım ve şarja gözle görülür artısı oldu. Birde telefonda ufak tefek tek tük tutarsızlıklar vardı kayboldu.
Ama finali yayınlanırsa balıklama atlarım.

Tepkiler: Rainesto

YkPkY

Üye
aynen bende öyle yaptım ve yaparımbu ne ya,ben tabletle göndermedimki.920 ile yazdım internet explorerden

meneleos

Üye
620 de denedim anasını ağlattı telin. Tuş kilidini açarken takılıyordu uygulamayı kaldırdım teli kaç kez kapadım açtım ama takılma geçmiyor kaldı resmen o halde

620 de denedim anasını ağlattı telin. Tuş kilidini açarken takılıyordu uygulamayı kaldırdım teli kaç kez kapadım açtım ama takılma geçmiyor kaldı resmen o halde

Ayarlardan "çocuk odası" açık hale getirip geri kapalı yapın.

emz

Üye
Ayarlardan "çocuk odası" açık hale getirip geri kapalı yapın.

Abi aynı öneriyi iki sayfada bir yazıyoruz Buna bir çözüm. Böyle olmuyor. Birde bir sorsanız bu uygulama ne kadar daha beta olacak? Sizler öğrenirsiniz

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Hemen Rudy'e bi mail atalım takıldığı yer varsa yardım ederiz falan

emz

Üye
Hemen Rudy'e bi mail atalım takıldığı yer varsa yardım ederiz falan

Aynen. Testler falan Yardım ederiz. Bir işe yararız.

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Tepkiler: Rock Ve Roll
İngilizcesi olan arkadaşlar şu Rudy e bi el atıverin gaari. Türk vatandaşının elinden hiç bir sorun kaçamaz gaari deyivirin :P

4MaGuS

Üye
İngilizcesi olan arkadaşlar şu Rudy e bi el atıverin gaari. Türk vatandaşının elinden hiç bir sorun kaçamaz gaari deyivirin :P
twiteerıdan yazdım ben ama gördümü falan bilmiyorum pek twitle aram yokta meil falan varsa elinizde direk öyle yapalım isterseniz olan varsa atarmı