Dil Dosyaları (T9 ve Klavyede Türkçe Karakterler için)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Dil Dosyaları (T9 ve Klavyede Türkçe Karakterler için)
Malum fw.lere Türkçe dil entegresi yaptığımız zaman bazen klavyede Türkçe karakterleri (i,ç,ğ,ö,ü) bunları göremiyoruz, bunları görmek için bi dünya dosya atıyoruz, hiç gerek yok, bunun için aşağıda linkteki dosyayı fw.nize gömün (ROFS2\private\10009d8f dizinine)

bu arada T9 kelime sayısı içinde az geliyor malum, T9 da daha fazla kelime gelsin diyenler bu sayfayı incelerlerse çok pratik bir şekilde 5000 üzerinde kelime eklenebiliyormuş.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-5-dakikada-5000-kelime-ekleyin-5-422806.html
açılmış tüm konular hakkında görüş yazmanız devamlılığı sağlayacaktır ve TEŞEKKÜRbutonuna tıklamanız yine artı performans olarak foruma yansıyacaktır. o yüzden TEŞEKKÜR etmeyi ihmal etmeyelim....

• Beğen
Tepkiler: ltfcn01, catlax66, AllEyesQnMe ve 10 diğerleri

-hasangun-

-hasangun-

Üye
Teşekkürler Abi....

r@sim

r@sim

Üye
teşekürler kardeş

happyayaz

Üye
bu mod sadece türkçe karakterleri göstermeyenlerde göstermek için mi acaba
yoksa t9daki sözcük önerilerindeki kargaşayı düzeltiyormu ??
yani c6 fwlerindekini eski tarz 5800 ve daha eskilerdeki gibi yapıyor mu ???

cihanonal

Üye
ve her türlü telefon için uyumlumu

Utk4n*

Utk4n*

Üye
TeşekkürLer abi :).

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
teşekkürler :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
teşekkürler alper kardeş

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

catlax66

catlax66

Üye
hacı bu 5800 orjinal t9 türkçe dilini c6 fw ye nasıl entegre edebiliriz. çok buyuk eksiklik ya

happyayaz

Üye
dolaşmadığım yer kalmadı burda da nöbet tutuyorum biri bi msj yazar mı diye :((
bu msj daki saat ve t9 sorunu yüzünden bi dönem c6yı bırakmıştım şimdi saat sorunum gitti ama hala t9a çare bulamadımm v52ye dönecem gibi bu gidişle :(

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
bu msj daki saat ve t9 sorunu yüzünden bi dönem c6yı bırakmıştım şimdi saat sorunum gitti ama hala t9a çare bulamadımm v52ye dönecem gibi bu gidişle :(
t9 da ne gibi bir problem yaşıyorsunuz ki kardeş. kelime tahmini sormuşsunuz, evet kelime tahmini yapıyor, ancak 5800 orjinali kadar yapmaz, bunun için ararsanız T9 a kelime ekleme yöntemleri var, buyrun

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-5-dakikada-5000-kelime-ekleyin-5-422806.html

t9 u daha da geliştirebilirsiniz

happyayaz

Üye
t9 da ne gibi bir problem yaşıyorsunuz ki kardeş. kelime tahmini sormuşsunuz, evet kelime tahmini yapıyor, ancak 5800 orjinali kadar yapmaz, bunun için ararsanız T9 a kelime ekleme yöntemleri var, buyrun

t9 u daha da geliştirebilirsiniz
eyvallah arkadaşım sağolasın inceledim konuyu o zmn bu proyu 5800da orijinal fw varken kurarsak ve yedeğini alırsak ve de sonra c6 attıktan sonra tekrar kurar ve o texti tanıtırsak sorun hepten çözülmüş oluyo tşk ederim ilgin için

happyayaz

Üye
eyvallah arkadaşım sağolasın inceledim konuyu o zmn bu proyu 5800da orijinal fw varken kurarsak ve yedeğini alırsak ve de sonra c6 attıktan sonra tekrar kurar ve o texti tanıtırsak sorun hepten çözülmüş oluyo tşk ederim ilgin için
o dediğim olmadı orijinalin kendi sözcükleri görünmüyo ne kullanıyorsan ona sonradan eklenen sözcükler görünüyo ama olsun tşkler kullanışlı program yinede ben kendi sık kullandıklarımı bi metin belgesi yaptım ikonlar da dahil çok fayda gördüm ;)

sinanayba

sinanayba

Üye
teşekkür dostum

ali123456789

Üye

hakikaten sırf bu t9 yuzunden n97 yi satacagım. dil dosyası nerde cfw yardımıyla kopyalayamazmıyız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt