<div class='quotetop'>(slayer @ Mar 18 2006, 01:07 PM) [post=300077]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yapılan paylasımların özenli ve de milletin verdiği linklerdeki şifrelerden çalıntı olmamasıda gerekir... Değilmi bay paylaşımcı... <u>(kimse üztüne alınıp cevap yazmasın mesajımın bu bölüme... Mesaj yerine gitmiştir... )</u>
katılmıyorum,kimse her şeyi kendi upload etmek durumunda değil.özellikle de nette varken...ayrıca son cümlenin de gayet kaba ve yakışıksız olduğunu düşünüyorum;kime söylemiş olursan ol,ister bana ister başkasına ayıp !
<div class='quotetop'>(Haberci @ Mar 18 2006, 10:24 PM) [post=300492]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu sebeple arkadaşlarımın sıradan değil de özenle seçmiş oldukları konuları için verdikleri emekler için teşekkür ederim. (Emeğin azı çoğu olmaz.Copy past ta yapsa bir konu onun birkaç dakikasını alıyor ve emek sarfediyor ) [/b][/quote]
kimsenin warez sitelerine girip de bütün linkleri buraya aktardığını sanmıyorum, işine yaramış ya da yarayabilecek linkleri vermek de paylaşmaktır.Bu bakımdan haberciye katılıyorum paylaşmak demek ille de kendin upload etmen gerektiği anlamına gelmez, ha ettiysende bu senin emeğinin değerini arttırır kanımca...çok komplike bir hale getirmeye gerek yok...