Dikkat:Kontör Dolandırıcılarının Yeni Numarası Tam 1650 Kontor Dolandırılan Aboneler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat:Kontör Dolandırıcılarının Yeni Numarası Tam 1650 Kontor Dolandırılan Aboneler
Kontör dolandırıcılarının son numarası

SON yıllarda polis ve askerin adını kullanarak kontör dolandırıcılığı yapanlar, şimdi de ‘Ergenekon terör örgütü' operasyonunun adını kullanarak kontör dolandırıcılığı yaptı.

Sakarya Müzisyen Derneği Başkanı Sefer Beyenal'ı telefonla arayan kendisini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan kimliği meçhul kişiler ‘Fazla konuşma seni Ergenekondan içeri atarım’ diyerek 1650 kontör aldı.

Sapanca'daki bir etkinlikte geçen hafta görev yaptığı sırada telefonla arandığını söyleyen Müzisyenler Derneği Başkanı Sefer Beyenal, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden aradığını söyledi. Beyenal, şöyle dedi:
“Telefon numaramı söyledikten sonra ‘Albayın eşine küfür edilmiş, kredi kartınız da kopyalanmış. Size yardımcı olmak istiyoruz’ dedi. O anda bunların sahtekarlık için aradığını düşünemedim. Telefondan telsiz sesleri de geliyordu. Sonra bana ‘Seni savcıma bağlayacağım’ dedi. Kısa süre sonra kendisini savcı olarak tanıtan kişi telefonu aldı. Bana, albayın eşini tehdit ettiğimi, kredi kartımın kopyalandığını belirterek soruşturma için kontör göndermemi istedi. O an bunların sahtekarlık olacağını düşünemedim.”

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden kontör dolandırıcılığıyla ilgili daha önce cep telefonuna uyarı mesajı geldiğini söyleyen Beyanal sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kendisini savcı olarak tanıtan kişi benim Emniyet Müdürlüğü'ne gitmemem için de uyarıda bulundu. Bana ‘Bazı polisler de bu işin içinde ortak. Sakın onlara bilgi vermeyin. Fazla konuşma seni Ergenekon'dan içeri atarım’ dedi. Korktum. Benden kontör alıp kodlarini bildirmemi istedi. Bende yaklaşık 5 saat boyunca borç para alarak toplam 1650 kontör gönderdim. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundum. Beni arayan sabit ve kontörlü 2 telefon telefonu aradık. Ancak telefonların iptal edildiğini öğrendik. Şimdi polis araştırıyor.”

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan ve pegasus7

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ilginç :pro:

MKB1907

MKB1907

Üye
Dikkatli olmak lazım

sweety_boy_43

Üye
Uyank olmak lazm.adam kendni tantmaya bşlaynca kapatcksın yüzne teli yada bi güzel sevceksin adamı,bidaha arayamazlar.

akillideli

Üye
bu tür olaylar çok dönüyor.dikkat etmek lazım

darülmendep

darülmendep

Üye
Vay be şunlara bak

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Daha neler görecez

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Bu Devirde Yaşamak Zor ...

solgun50

solgun50

Üye
ya ben bizim vatandaşlarıda anlamıyorum hadi karşı taraf kontör gönder seni kurtaram nasıl inanıyorlar acep?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Konu düzenlenmiştir.

topraksergen

Üye
yahu bunlara nasıl inanıyorlar Emniyet Genel Müdürlüğü Kaç kere mesaj atıyor cep telefonlarına böyle şeylere inanmayın diye ama inananlar var işte

darülmendep

darülmendep

Üye
malesef

colaturka14

Üye
dikkatli olmak lazım.

seriFBurak

seriFBurak

Üye
2 gün önce beni de aradılar.
531 li bir numaraydı (arama geçmişini sildiğimden tam yazamıyorum.) ankara emniyet müdürlüğünden aradıklarını hattımın kopyalandığını söyledi. başta inanmadım, çünkü hattım aylardır telefonun içinden çıkmadı diye ama arkadan telsiz sesleri gelince bende inandım. sonra öğrenci olduğumu öğrenince babamın telefonu istedi. bende saf saf verdim, telefonu kapatıp yanımda kilere söleyince onlarıda aradıklarını söylediler. 532 li numaraları arıyorlarmış gibi bir teoride sunuldu hatta ortaya. ayrıca babamı aradıklarından babam bir güzel küfür edip kapatmış. babam benden daha çakal çıktı yani.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Saf Çok ne diyelim

06Nurettin

Üye
bu olay bir koskoca bir daire başkanınında başına gelmiş,adama telefon ediliyor sen Albayın karısına küfretmişsin vay anasına hadi yükle bana soruşturma için 5000 tl.lik kontör adam yana yakıla adama kontör yüklüyor adam şaşkın kimseye bir söyleme denmiş ya kimseye söylemiyor,arkadaşları dayanamyıp sıkıştırunca adam çözülüyor..insan birde düşünmeden kendini alamıyor ben bunca okulu niye okudum diye..

milan12

Üye
saol cihan bunlara uymamak lazım uyarsak konturler gider sana çok çok tşk ederim :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...