baranovic Üye süpersin abi benim w800i de oldu ödüm koptu bu telefondan öyle ses cikacagini hayatta düsünmezdim
cengizba Üye Konu Sahibi baranovic' Alıntı: süpersin abi benim w800i de oldu ödüm koptu bu telefondan öyle ses cikacagini hayatta düsünmezdim Genişletmek için tıkla ... önemli değil arkadaşım bu forum paylaşım için
baranovic' Alıntı: süpersin abi benim w800i de oldu ödüm koptu bu telefondan öyle ses cikacagini hayatta düsünmezdim Genişletmek için tıkla ... önemli değil arkadaşım bu forum paylaşım için
modifiye95 Üye kusra bakma ama k750i'min hoparlörünü dorup dururken pattlatcak kadar deli değilim saol pylşm içn
cengizba Üye Konu Sahibi modifiye95' Alıntı: kusra bakma ama k750i'min hoparlörünü dorup dururken pattlatcak kadar deli değilim saol pylşm içn Genişletmek için tıkla ... ilginç yorumun için teşekkürler
modifiye95' Alıntı: kusra bakma ama k750i'min hoparlörünü dorup dururken pattlatcak kadar deli değilim saol pylşm içn Genişletmek için tıkla ... ilginç yorumun için teşekkürler
ddagdas Üye Daha önce verildi ama yine de sağol.Bu arada bu işlemden sonra ses biraz daha değişik çıkıyor.